u mnie spacerki odpadaja calkowicie bo te bolesci jak mnie lapia to sa nie do wytrzymania... i tak mi sie strasznie brzusio stawia

Mnie tylko kolka z boku łapie czasem jak długo chodzę,a tak to nic.We wcześniejszych miesiącach też nie mogłam chodzić,bo ciągnęło mnie okropnie krocze i musiałam dużo leżeć,a teraz jakoś wszystko się uspokoiło i śmigam sobie gdzie się da,jak pogoda pozwalaZulcia, Tobie to tylko pozazdroscic sprawnosci fizycznej!
u mnie spacerki odpadaja calkowicie bo te bolesci jak mnie lapia to sa nie do wytrzymania... i tak mi sie strasznie brzusio stawia
Pewnie,że dasz radę Emilkoeszcze tylko 5 dni dokladnie pracy i koniec-dam rade,musze,tyle dalam,to co nie dam tym 5-ciu dniom??
ja to sie na kanapie wykladam, pod plecki podusia i laptopik na bocznym oparciu
[ Dodano: 2008-04-26, 21:01 ]
Chyba zaraz pójdę pod prysznic,bo mam ochotę na relaksik.A poza tym nie wygodnie mi strasznie siedzieć przy komputerze,bo nie mam krzesła tylko pufa bez oparcia.Normalnie łóżko Zuzi jest rozłożone i zawsze sobie leżę,a na weekend się składa to pufka zostaje.Zuza od września idzie do szkoły,więc dorobię się wreszcie super fotela biurkowego i dużego wygodnego biureczka
dasz rade kochana, napewno... ty silna kobietka jestesjeszcze tylko 5 dni dokladnie pracy i koniec-dam rade,musze,tyle dalam,to co nie dam tym 5-ciu dniom??
ja to bym nie mogla dalej jak na pol metra od ekranu, bo troszke przyslepawa jestemJa mam klawiaturkę bezprzewodową i myszkę,dostałam od męża
Życzę Ci,abyś dzisiejsza nockę miała przespaną.Ja nie mam z tym problemów,wkurza mnie tylko wstawanie na siku ze 3-4 razy...moze dzis uda mi sie nocke w miare przespac, bo dwie ostatnie to tak po piec minut udawalo mi sie zdzemnac![]()
Wzajemnie Monisiu,do jutra.kolorowych snow kochaniutkie i do jutra
Gratuluję 2222 postao jeszcze zauwazylam... stuknal mi 2222 posti pod ta okazje stawiam... herbatke lub cieple mleczko na sen... buziaki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość