a dzieki.Emma, sliczny dresik ma twoj maly tygrysek
Mamy same takie fajne nawet spodnie z dziurami, ciuchów tona a wi9dzę że tylko połowe z tego założy.
No właśnie ja muszę się wszystkiego dowiedzieć też. O wszystkich możliwych metodach. A czemu dopiero jak mały miał 3 mies-wcześniej nie można? Ja pamiętam, że po pierwszym porodzie lekarz mi proponował pigułki Cerazette, bo je można brać jak się karmi. O jakimś zastrzyku jeszcze mówił, ale odradzał. A o wkładce nie wspominał wcale-nie wiem czemu. A możesz mi napisać jaka to wkładka i jak się po założeniu czułaś, jakieś skutki uboczne itp. Bo w ogóle słyszałam, że po tych tabletkach to często dziewczyny mają bardzo niskie libido,a to mnie nie zachęcajak maly mial 3 mies zalozylam sobie wkladke wewnatrzmaciczna na poczatku bylam przeciwna ale jak lekarz mi wyjasnil zasade dzialania od razu sie zdecydowalam i mam spokoj na 4 lata
I jak po testach??? Łóżko wytrzymało?My tez mamy juz to za soba A dzisiaj będziemy nowe łóżko testować
Wystarczy że spóźnisz się z jedną tabletką i koniec z ich działaniem na ten cykl. Musisz brać je o stałej porze. Nie ma mowy o odchyleniu czasowym.Ja pamiętam, że po pierwszym porodzie lekarz mi proponował pigułki Cerazette, bo je można brać jak się karmi.
Łóżko wytrzymało Aczkolwiek testowane dopiero dzisiaj ale dało rade A co do seksiku to my z malgosią mamy już ponad miesiąc po porodach. A Małgosia miała cesarke więc też to inaczej. Ja się bałam zbliżenia ale było lepiej niż przed porodemI jak po testach??? Łóżko wytrzymało?
to jest malusienkie jakies 3 cm trzonek i "lapmi' po bokach sama bylam w szoku bo wyobrazalam sobie ze jest duzo wieksza czulam sie zupelnie normalnie wcale jej nie czuje tylko po zalozeniu dostalam okres od razu a pozatym mam regularny i bardzo skapy i trwa teraz jakies3-4 dni a nie jak kiedys 6.A dziala w potrojny sposob:trzonek owinieny jest jakims tam drucikiem ktory dziala plemnikobojczo i dodatkowo wnetrze trzonka uwalnia stopniowo hormony.Oprocz tego na gorze trzonka sa po obydwu stronach takie"lapki" ktore zamykaja jajniki i nie dopuszczaja do uwolnienie komorek jajowych.Co do skutkow ubocznych to mam podejrzenie o tradzik-w moim przypadku bo od tamtej pory mnie dreczy i plyny i zele od dermatologa mi nie pomagaja ale czy to moze byc od tych wlasnie hormonow dowiem sie dopiero w lato jak pojde do mojego gina.Wiesz to dziala jak pigulki-na zasadzie hormonalnej i na kazda kobiete moze roznie zadzialac.Poza tym tradzikiem nic sie nie dzieje i nawet zapominam ze mam cos takiego Skutecznosc 99% ale pytala lekarza co sie robi gdy zdazy sie ciaza bo wiadomo 100% pewnosci nie ma nigdy to powiedzial ze mozna wyjac ale nie koniecznie bo zostanie ona wowczas "wchlonieta'przez lozysko.W kazdym razie lekarz polecal mi i smial sie ze chodza plotki o dzieciach urodzonych z wkladka w glowie mowi ze to nie mozliwe wiec mu zaufalamA możesz mi napisać jaka to wkładka i jak się po założeniu czułaś, jakieś skutki uboczne itp.
a wiesz ze u mnie bylo tak samo nie mam od tego czasu problemu z osiagnieciem tego co najfajniejsze a kiedys maz musial dluuugo sie nameczycJa się bałam zbliżenia ale było lepiej niż przed porodem
A Asika jest już sama? Marek już pojechał? Jeśli tak, to faktycznie ciężko jej pewnie jest Trzymam kciuki, żeby szybko mogli wrócić do domku cali i zdrowi.Magda Sz., pozdrów Asike od nas. Biedny antoś. Asice też musi być cięzko, brzuch po cc jeszcze boli a tu musi być w szpitalu i być zdana sama na siebie.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości