kasiulinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2008, 10:36

cześć brzucholindy!

widzę że mały ruch ostatnio.ja jakoś nie miałam za bardzo czasu pisać chociaż podczytywałam (ale za dużo tego nie było).
ja już wszystkie ciuszki mam uprane,tylko ostatnia różowa partia jeszcze nie wyschła.teraz muszę to poprasować i poukładać.
spinka ja rozwarcie na 1 cm jak byłam w ciąży z Bartkiem miałam jakieś 1,5 miesiąca wcześniej a i tak miałam poród wywoływany 8 dni po terminie,więc to różnie może być.
a mnie ostatnio brzuch zaczął pobolewać i mam nadzieję że pod koniec maja już się rozsypię bo ten ból kości mnie wykończy.
buziaki

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2008, 10:38

Witam

My wstalismy po 9.
Na podworku dalej pochmurno.

Dzis na wioske przyjezdza Milana chrzestny ( brat meza) do pracy ,i bedzie mieszkal na przeciwko wiec bedziemy mieli czesciej goscia.

-jejciu dziewczyny ja was podziwiam ( i zazdroszcze) z tym siusianiem ze w nocy nie wstajecie, ja to co 2 godziny sie budze, ale co sie dziwic jak w nocy tez jak wstane siusiu toszklanek wody musze wypic.

spinka, no to super porod tuz tuz, normalnie tylko czekac na dzidzie.

lulu_, :ico_olaboga: to naprawde masakra z tymi mieszkaniami, to my za 4 pokoje ( 2 malutkie, 1 sredni, i 1 bardzo duzy) , kuchnie i lazienke, placimy 1500zl +oplaty.
nie wiem czy wroce jeszcze na tt, narazie sie nie zarzekam.
-hihih, a co do chorob dzieci to ja naprawde zielona w tych sprawach bo milan mial tylko katar, ze 2 razy moze kaszel, a goraczkowal przy trzydniowce i raz przy zabkowaniu, wiec ja z leczeniem i lekami zacofana.

Marta26, witaj, kombinuj kombinuj z ubraniami :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Jejciu ja tez musze poprac ciuchy dla dzidzi ale jakos mi sie nie chce.

Wiecie ja jak urodzilam Milana to tak dla mnie dziwnie bylo sie przyzwyczaic ze to moje dziecko i ze jestem mama. Ale mysle ze jak te urodze to latwiej mi sie bedzie oswoic.

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2008, 10:39

kasiulinka, Ty poprałaś swoje to poczekaj ja ci moje podrzuce żeby Ci sie nie nudziło :ico_oczko: Szczególnie do prasowania....
Bolem brzucha ja sie staram nie sugerowac bo mnie boli prawie codziennie a z miesiąc najmniej sie musze poturlac jeszcze :ico_noniewiem: pewnie jak juz przyjdzie ten dozwolony termin kiedy moge rodzić to dzidzi sie nie bedzie spieszyc. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2008, 10:40

kasiulinka, witaj
Normalnie chyba tylko ja z praniem ciuszkow jestem do tylu :ico_olaboga:
No nic moze w nastepnym tyg sie zabiore

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2008, 10:42

ale mój sie rozbrykał teraz, po kaiw ei drozdzówce. kawosz mi rośnie :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
siunia, oj jak sobnie pomysle ze jeszcze kiedys będę mogła ubrac się jak człowiek, w dopasowana bluzeczke, spodnie bez gumy itp. -szczyt marzen :-D mam wrażenie że juz latam z tym brzuchem 2 lata :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-04-30, 10:43 ]
siunia, ja mam tylko jedna partie wygotowana, ale tego gsarstka jest. z tym że wy jesteście z pierwszej połowy czerwca a ja z koncówki to mam czas :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2008, 10:46

Marta26, ja teraz jak znow schudne i dojde do siebie to znow mi bedzie zachodzic w ciaze , ale pocieszam sie ze juz wiecej za mna niz mniej :ico_brawa_01:

No a dzis jak szwagier przyjedzie to ta gondole mi do wozka dowiezie, krzeselko do karmienia,i zestaw butelek , ale sie ciesze, ja to lubie jak zawsze ktos wpada do Norge bo cos ciekawego ze soba ma :-D

[ Dodano: 2008-04-30, 10:48 ]
No ajutro jeszcze wraca moja kolezanka z Polski, do ktorej bardzo czesto jezdzialm tu ( co ma coreczke prawie roczna i jest w ciazy) wiec normalnie norwegia sie zapelnia :-)

A ja se herbate zielona ide zrobic, jakos posmakowalo mi picie jej. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2008, 10:49

siunia, ja chce miec drugiego dzieciaczka jak juz bedę pracowac , pewnie za jekies 3 latka. a jak sie wczesniej przydarzy to cóz, płakac nie bede :ico_haha_02:

kasiulinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2008, 10:51

kasiulinka, Ty poprałaś swoje to poczekaj ja ci moje podrzuce żeby Ci sie nie nudziło :ico_oczko: Szczególnie do prasowania....
no ja się nie bardzo na to piszę :ico_haha_02: bo przeraża mnie moja sterta (skąd ja tego tyle wzięłam!) :ico_olaboga:
Bolem brzucha ja sie staram nie sugerowac bo mnie boli prawie codziennie a z miesiąc najmniej sie musze poturlac jeszcze :ico_noniewiem:
no ale twoja szyjka już nie ma się z czego skracać a moja mogłaby już powoli zacząć to może poród szybciej i lżej przebiegnie :-)

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2008, 10:52

Marta26, ja chce szybko zrobic 3 bo potem chce isc do pracy i bedziemy brali kredyt na dom, bo chcemy kupic, wiec raczej nie bedzie mi na reke potem zachodzic w ciaze, mam nadzieje ze wszystko pojdzie wg planow

kasiulinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2008, 10:54

o a dzis jak szwagier przyjedzie to ta gondole mi do wozka dowiezie, krzeselko do karmienia,i zestaw butelek , ale sie ciesze, ja to lubie jak zawsze ktos wpada do Norge bo cos ciekawego ze soba ma :-D
siunia ty materialistko! :ico_oczko: :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”