Hej dziewczynki, na poczatku dziekuje za wszytkie ochy i achy nad fotkami. Ja tez lubie te nasze wypady, mamy duzo wody naokolo, jeziora no i morze, jedziemy jakies 30 minut, max 40. Fajnie jest tak posiedziec na swiezym powietrzu , pogadac, dzieciaczki sie nalykaja zdrowego swiezego powietrza to lepiej pozniej spia, i apetyt dopisuje....
Aaaa,

dresik Nike (bo sa jeszcze spodnie

) kupilam juz w styczniu na wyprzedazy, za 30 pare zlotych na polskie, i wzielam rozmiar 6-9 miesiecy aby do lata starczylo, no i bluz starczy ale spodenki

nie wiem co to za rozmiarowka. I Ty Gosiu mowisz ze ja stroje dzieciaczki

Na Lenke nie mozna sie napatrzec , tak pieknie za kazdym razem jest ubrana.
ciekawe kiedy wam się znudzi takie jedzonko
nic nie mow

na sama mysl dzis dostaje odruchu wymiotnego
Zazdroszczę WAM, też tak chcę
Pamietam jak ja tak myslalam, jak zostalam sama z Zuzia i marzylam o facecie ktory pokocha nie tylko mnie ale i Zuzie... Bylam pewna ze takiego nigdy nie znajde. Fakt ze losowi troche pomoglam i bylam szczera od samego poczatku, chcialam stalego, powaznego zwiazku i nie ukrywalam ze mam coreczke... No i kilku sie odstraszylo, bo liczylo na przygode ale znalazl sie taki dla ktorego Zuzia nie byla absolutnie zadnym problemem, wrecz odwrotnie.... Cieszyl sie ze dostal wraz ze mna taki "gratisik" Tutaj w Szwecji pasierbica sie nazywa "bonus-barn" czyli bonusowe dziecko

I pamietam dobrze, ze po naszym pierwszym spotkaniu, juz szlam do domku a J. wyciagnal malego kucyka Pony zapakowanego w prezent i poprosil dac Zuzi, ale mnie to wtedy wzruszylo...

Sam ja osobiscie poznal kilka tygodni pozniej.... Dzieki Bogu, ze istnieja prawdziwi mezczyzni na tym swiecie, ktorzy potrafia wziasc na sibie odpowiedzialnosc, podjac ryzyko, potrudzic sie troche i powalczyc. A jak juz ten facet przez to wszytko przejdzie to mozna byc pewnym ze byle co mu w glowie nie zawroci. I wiesz Gosiu, powtorze sie pewnie, ale ja nwet nie przyjmuje opcji bys nie znalazla takiego mezczyzny... Jest ich cale mnostwo tylko trzeba byc cierpliwym i w to wierzyc.
CHORE PAŃSTWO!!! Dlatego Polacy nauczyli się kombinować, bo uczciwie żyć w tym państwie to nie da się,
W pelni cie popieram!!! Ja bylam matka samotna i nie nalezal mi sie zasilek rodzinny bo o 5 zl ptrzekraczal moj dochod!!! Chore po prostu. Dla przykladu tu wszytko da sie zalatwic przez internet, mamy takie ID cyfrowe i nim podpisujemy dokumenty przez internet. Wszytko trwa chwile, nie trzeba nigdzie lazic itp.... Kiedy w Pl tak bedzie?
AA A Lena już umie z pozycji leżącej, siedzieć ale tak na półdupku, jeszcze nie umie się odepchać na cały tyłek:)
brawa wielkie dla Lenki
Ale masz przystojnego mężusia w tych okularach wygląda super
hehe, przekaze mu

Sie chlopak ucieszy bo ma niskie poczucie wlasnej wartosci czasami
Eve, swietne zdjatka Szymcia. Widze ze chlopcy sie zgodnie bawia. A wiesz tak mi w glowie utknelo co napisalas ze Szymus bral zabawki kolegi do buzi. Czy to jest problem? Tzn, Nell i Kuba wymieniaja sline systematycznie

Ona slini jego, on jej, ale nie przyszlo by mi do glowy, ani Agnieszce chyba aby to byl jakis klopot.... Wiem ze to troche hehe niehigieniczne, ale kiedys sie musza zetknac z wszytkimi mikrobami, a jak kolega zdrowy to czemu nie?
Eska, moim zdaniem tak pokierujcie rozmowa, maz przede wszytkim, aby wyszlo ze Wam nie chodzi o to ze ona moze krzywe Olusiowi zrobic, tylko o to, ze Wy sie tak strasznie o nia martwicie... A Olus to tak przy okazji. Babci moze byc przykro jak powiecie ze boicie sie o Olka. A jak uslyszy ze to z troski o nia to moze nawet sie ucieszy ze sie tak martwicie.... No tak mi sie wydaje.....
Ula, dobrze ze goraczka minela.... Biedny Benio..... Mowi sie ze sen to lekarstwo wiec to chyba dobrze ze duzo spi. A czy cos poza goraczka mu jest? Kaszel czy katar?
Kiciu, Gosia, macie mlodych braciszkow. Moj to juz ma jezusowe 33
[ Dodano: 2008-05-05, 15:32 ]
Ale puuuustoooooo .......