Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

05 maja 2008, 23:07

Dziewczyny zaglądnijcie tu na ten link! Fajna zabawa i można pomóc.
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=4626
Dzieki z góry. pozdrawiam Was i Wasze brzuszki(-;

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2008, 23:29

Witajcie Kuleczki :ico_haha_02:
Ja tradycyjnie tylko na chwilkę,mam nadzieję,że mi wybaczycie,ale jakoś nie mogę się zorganizować.Mąż był dziś w pracy,od jutra ma urlop do końca maja.Zuza była dziś w domu,ale na szczęście moja siostra przyszła i zabrała ją do siebie i na spacer.Jutro już idzie do przedszkola.Najgorsze jest to,że złapała katar i nie może się zbliżać do małej.
A co do Juleńki,to jestem najszczęśliwszą mamą na świecie :ico_haha_02: Malutka jest grzeczna,tylko je i śpi.Potrafi siedzieć na cycku nawet 2 godziny.Wczoraj nam się tak obsroliła po pachy,że musieliśmy ją pod prysznicem myć.Jak trochę się przyzwyczaję,to będę dłużej siedzieć na TT.
Cały czas czekam,która następna z Was urodzi kruszynkę.
Monisiu dziękuję za telefon :ico_haha_02: było mi bardzo miło.
A$ka gratuluję córeczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dodam jeszcze,że ten poród wspominam super,mimo,że mocno bolało,bo rodziłam bez zzo,bo było już za późno,zeby podać,to jakoś tak bezstresowo rodziłam.Może dlatego,że szybko :ico_noniewiem:
Dziewuszki moje kochane,życzę Wam szybkich i lekkich porodów.Nie myślcie o porodzie teraz,zajmijcie myśli czymś innym,to szybciutko urodzicie :-D Czekam na kolejne majowe dzieciątko.
A jutro zwerbuję męża,niech wrzuci fotki na komputer,bo przecież muszę się pochwalić swoją cudowną kruszynką.
Dobranoc,kolorowych snów

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

05 maja 2008, 23:59

was juz co prawda nie ma,ale wpadam,by powiedziec,ze ja tez w dwupaku bez zmian
a dzien udal sie niesamowicie-slonce spieklo mi nosek i policzki hehe
pol dnia nad morzem spedzielismy a druga polowe w ogrodku na grilowaniu

Zulciu ciesze sie,ze malutka Julcia jest grzeczna a ty sama przeszczesliwa :ico_brawa_01:
czekam z niecierpliwoscia na foteczki malenkiej :ico_oczko:

Mama_kingi trzymam kciuki mocno

jutro mam wizyte u mojej lekarki rodzinnej i wezme zwolnienie lekarskie,jutro tez maja nam przywiezc w koncu lozeczko :-D

to ktora dziewczynki teraz nastepna???

wklejam 2 foteczki z dzisiejszego spacerku znad morza

Obrazek

Obrazek

uciekam juz spac
do zameldowania rano
buziaki do snu

Obrazek

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 maja 2008, 07:36

Zulcia, fajnie, że wpadłaś. Czekam z niecierpliwością na fotki Twojej kruszynki.
Cieszę się, że tak szybko Ci poszło i dobrze wspominasz poród. Też się na takowy nastawiam :ico_oczko:
emalia30, ale mieliście pogodę ... Super wyglądasz.

Ja oczywiście nadal w dwupaku.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

06 maja 2008, 08:34

Obrazek

melduje sie w dwupaku :ico_haha_02:

jak tam dziewczynki ??ktoras moze urodzila ostatniej nocy???

milego dnia kochane,moj jest kolejnym wolnym :ico_brawa_01: :-D i tak juz bedzie do porodu,az nieswojo sie z tym czuje hehe

zaraz do lekarza pomykam,a pozniej bede oczekiwac paczuszek tzn lozeczka,no moze jeszcze jedna w koncu dotrze z rozkiem,pieluszkami tetrowymi itd to bym pranko zrobila,dzis zapowiada sie koleny piekny dzien i +22 stopnie :ico_brawa_01:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

06 maja 2008, 08:42

dzien dobry mowie Wam w upalny dzionek :-)

Ja oczywiście nadal w dwupaku.
to tak jak i ja :ico_noniewiem:
bez najmniejszych zmian...
moze faktycznie szczako nosimy w brzusiach blizniaczki :ico_oczko: i nasze Alusie wyjda w ten sam dzien??? :-)

Zulciu ciesze sie kochana, ze choc na chwilunie zajrzalas... doskonale Cie rozumiem, ze przy dwojce dzieciaczkow to jest co robic... ale jak twoj maz bedzie mial urlopik, to troszke Cie napewno wyreczy z niektorych obowiazkow :-)
Juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze twoja coreczke... napewno jest sliczna :ico_brawa_01: dobrze ze nie sprawia Ci problemow, ze jest grzeczna i ze lubi cycusia :-)
niech Ci sie kochana zdrowo chowa :ico_sorki:
Jak znajdziesz chwilke, to napisz, bo bardzo mnie to interesuje.... jak na siostrzyczke zareagowala Zuzia?

Emalia ciesze sie ze wyjazd nad morze sie udal :ico_brawa_01: szkoda, ze my do morza mamy kawalek :ico_noniewiem: (choc duzo blizej jak w Polsce do Baltyku)...ja jeszcze nie bylam na francuskiej plazy... w tym roku taki wyjazd odpada... moze za rok? uwielbiam szum morza...cieplutki piasek...
a u Was cudne widoczki :ico_brawa_01:

Ciekawe jak Mama_Kingi :ico_noniewiem: ?
zauwazylam, ze dzieciaczki nam sie rodza co drugi dzien, wiec kolena z nas niech sie nastawia na 8 maja... :ico_oczko: ktora to bedzie? :ico_haha_01:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 maja 2008, 08:52

moze faktycznie szczako nosimy w brzusiach blizniaczki :ico_oczko: i nasze Alusie wyjda w ten sam dzien???
Nooo ... fajnie by było.
zauwazylam, ze dzieciaczki nam sie rodza co drugi dzien, wiec kolena z nas niech sie nastawia na 8 maja... :ico_oczko: ktora to bedzie? :ico_haha_01:
U mnie w rodzinie dwie osoby obstawiły 8 maja, więc może to my, Monika ;)

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

06 maja 2008, 08:58

u mnie tez obstawiaja na 8 :-) w tym dniu sa imieniny Stanislawa a tak wlasnie mial na imie moj kochany dziadzius ktory zmarl przeszlo dwa lata temu a ja nie moglam byc na pogrzebie :ico_placzek: (drugi dziadzio to tez Stas :ico_haha_01: - myslalam synkowi dac tak na imie a ze jest dziewczynka... :ico_noniewiem: ) moze to jakis znak? :ico_noniewiem:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 maja 2008, 09:04

w tym dniu sa imieniny Stanislawa a tak wlasnie mial na imie moj kochany dziadzius
No nie ...
Ala to po babci, która zmarła, jak miałam rok, a Stanisław to był jej mąż - mój dziadzio. Zmarł dawno, bo 21 lat temu, ale właśnie dlatego 8 jest obstawiany u nas.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

06 maja 2008, 09:06

? uwielbiam szum morza...cieplutki piasek...
a u Was cudne widoczki :ico_brawa_01:
-oj tak ,chyba jak kazdy
zycze ci wiec takowych dni jak najwiecej
Ciekawe jak Mama_Kingi :ico_noniewiem: ?
-no ciekawe,mam nadzieje,ze da nam jakos smskiem znac :ico_sorki:
-mowisz i masz,wiec prosze sie tam z Szczako szykowac do drogi :ico_haha_01: :-D

[ Dodano: 2008-05-06, 09:08 ]
No nie ...
Ala to po babci, która zmarła, jak miałam rok, a Stanisław to był jej mąż - mój dziadzio. Zmarł dawno, bo 21 lat temu, ale właśnie dlatego 8 jest obstawiany u nas.
-hehe kolezanki prosze ,prosze jakie powiazania hm.. swiat jest maly i zbiegi okolicznosci

uciekam sie szykowac do lekarza,wiec do pozniej

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”