Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 maja 2008, 17:54

Od Ani: "Juz dzis nic nie beda mi robili. Okazalo sie tez za usg bedzie jutro. Mam nadzieje ze jutro tez bedzie cc bo sie zanudze. Dzisiaj nie widzialam swojego lekarza , ale jutro sama go chyba poszukam rano i czegos sie dowiem. Buziaki mamusiom.".
Antosia waży 11.90 a Wasze maluszki?
Asia wazyla 11.00 ale teraz jak ja wazyla dr podczas horoby to schudla, bo wazyla cos ok. 10.50, ale mam nadzieje ze juz wrocila do swojej wagi, tak naprawde do dowiem sie pewnie jak pojedziemy ja bilans 2latka :-)

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 maja 2008, 18:51

my po dentyście .... niestety atakuje Malwinę pruchnica butelkowa - mamy zaplombowaną jedynkę (nawet podczas borowania nie było aż tak żle - tzn darła się niemiłosiernie ale dała sobie zrobić)i zakaz picia słodkich napojów i mleka w nocy :cry: czyli chyba z mlekiem pożegnamy się na dobre bo nocna kaszka to była jedyna postać pod jaką Niunia przyjmowała mleko :(

Malwinka waży znacznie więcej bo około 14 kg :ico_wstydzioch:
Aginko, szkoda, ale jeśli bardzo pragniecie trzeciego dzidziusia to podleczysz sie szybciutko z tej anemii
oj z anemią walcze juz bardzo długo .... a ona pojawia się i znika .... a z dzidzią to musimy poważnie temat przemyśleć ... choć ja wolałabym żeby poprostu się " przypadkiem udało" bo wiem że jednak praca jest dla mnie bardzo bardzo ważna .... a z tym planowaniem to też różnie bywa .... gdyby malwinka sie pojawiła tak jak planowaliśmy to miałaby już 3,5 roczku :ico_wstydzioch: zobaczymy jak będzie ... póki co ciesze sie że w przyszłym tygodniu mam urlop i będę miała więcej luzu i czasu na zadbanie o własne zdrowie ...

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

06 maja 2008, 18:59

Ada jeszcze szaleje :ico_haha_01:
Ja morfalogie mam super i po ciąży też było ok choć w ciąży miałam lekką anemie

[ Dodano: 2008-05-06, 19:00 ]
co do picia ze słomki to Adzie idzie takie picie super :-D

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

06 maja 2008, 19:15

Emi w lutym ważyła 12 kg
to sporo :ico_oczko:
Basieńko, i znowu dziękujemy za info :ico_haha_01:
Aginko no to brawa dla malwinki że była dzielna :ico_brawa_01:
A Ty nam zdrowiej, kochana :-)

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

06 maja 2008, 19:25

witajcie kochane!!!!
troszke mnie nie bylo ale odwyk mam od kompa.....blog zawiesilam...i tu rzadko bywam..niestety zwyczajnie mi sie nie chce..i czasu nie ma.....ale obiecuje poprawe

Mateuszek nie chce spac mi w dzien.wiec jestem caly dzien na nogach....wieczorem zasypia ok 21 to ja tez ide spac..bo caly czas jestem senna
ogolnie dobrze sie czuje..tylko nogi mnie bardzo bolą

domek sie buduje...jeszcze 1,5 miesiąca ibedziemy na swoim..nie moge sie doczekac

a majówke spedzilismy u moich dziadkow na wsi..bylo bosko.bardzo odpoczelam....byla moja mam i pomagala mi przy matim..usypiala go..gotowala..sprzatala..karmila..ja tylko odpoczywalam

Aniu trzymam mocno za ciebie kciuki!!!! mam nadzieje ze jutro już bedziesz tulić syneczka!!!

Maggie, matuś waży 12, 5 kg!!! synek wazy sie codziennie razem ze mną ....

mama-emilki, cudne fotki Emi w podpisie!!!

justyna25, super foteczki!!!! Adusia jaka rozesmiana

Aginka zdrowka ci zycze babosko i mam nadzieje ze sie niedlugo pojawi u ciebie suwaczek!!!!

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 maja 2008, 21:44

Mateuszek nie chce spac mi w dzien
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no to masz "karuzzelę" na okrągło ..... dobrze że przynajmniej w weekend odpoczęłaś ...

iwonap, zdawaj nam relację - jak sobie radzisz w nowej sytuacji ????

hm... jak tam nasza Ania ... może jutro sie uda i będzie miała już Patryczka .... oby :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Aginko no to brawa dla malwinki że była dzielna

a uwierz mi że ja byłam w większym strachu niż ona ... przynajmniej wyszłam z gabinetu bardziej mokra niż ona .... :ico_wstydzioch: naprawdę jestem z niej dumna :-D
u nas pobudki 5.30-6
pociesze Cię Gabrysiu ... u nas pobudki są podobne z tym że malwina zaypia po 21 i nie spi spokojnie w nocy ... ciekawa jestem jak to będzie w nocy z piciem wody zamiast herbaty czy soków ... :ico_noniewiem:

Mam jeszcze pytanie ... czy wasze dzieciaki jedzą płatki zbożowe czy kukurydziane na mleku ??? bo ja chyba musze tego nauczyć Malwinkę .... i nie wiem jak z upodobaniami smakowymi zacząć ... bo Kapik to je cookie crisp czy nesqik ... i sama nie wiem .... więc prosze o pomoc ....

Dobrej nocy .... :ico_spanko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

07 maja 2008, 00:48

Witaj iza, oj strasznie dawno Cię nie było, widze że dzidzia na suwaczku się"zmienia" :ico_oczko:
fajnie że odpoczęłaś troche w weekend majowy i mamcia Ci pomogła.
naprawdę jestem z niej dumna :-D
możesz byc dum,na Aginko
Mam jeszcze pytanie ... czy wasze dzieciaki jedzą płatki zbożowe czy kukurydziane na mleku ???
Antoś je i bardzo mu smakuje (je płatki kukurydziane, lub przeniczne na miodzie)
To jego ulubione śniadanko. Tylko jeszcze na mleku modyfikowanym, boje się tej zmiany na mleczko krowie...

Trzymamy kciuki za ANIĘ i Patryczka....no i za Kingunię, żeby była dzielna

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 maja 2008, 10:25

hej baboski
u mnie ok troszke sie jeszcze motam w tej pracy i mam nadzieje ze bedzie lepiej to jest bardzo specyficzna praca i wszyscy mi moiwa ze poczatki sa trudne ..to sa male pokazy domowe poscieli welnianej ...najgorsze ze na poczatku musze sobie sama umawiac spotkania to jest najtrudniejsze ...ale bedzie ok musi mialam juz kilka pokazow i stwierdzam ze strach ma wielkie oczy bo nie bylo tak zle tylko to umawianie jest najgorsze ludzie mysla ze te spotkania sa jakies zobowiazkujac a wcale tak nie jest ...mentalnosc ludzka ale z nia nie wygram ......mam nadzieje ze sie powiedzie bardzo bym tego chciala ....koncze bo maly wlazl mi na kolana a z nim sie nie da pisc .....postatram sie wleciec pozxniej buziaki i milego dnia baboski ....aha za tydz ide z malym na testy alergiczne ...wiecie moze jak to wyglada u takich maluchow? buziaki

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

07 maja 2008, 10:53

cześć baboski kochane.
Ja już odprowadziłam mój słoneczny dzionek do przedszkola...narazie nic nie piszę, bo nie chcę zapeszyć :ico_oczko:

U nas cudny dzionek, 26 stopni :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Po przedszkolu zabieram Antośka na długi spacerek.

Iwonko ciesze się że dobrze Ci idzie w pracy i ze jesteś zadowolona :ico_brawa_01: to najwazniejsze :ico_haha_02:
A jak Piotruś odnalazł się w nowej sytuacji, "bez mamy" ?

Niestety niewiem jak wyglądają takie testy, ale może dziewczynki cos wiedzą :ico_oczko:

Ciekawe co z Anią.

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

07 maja 2008, 12:32

A wy już tu na 2 -latkach :-)
Ada jeszcze troche ma do 2 lat ale to chyba nic nie szkodzi co :ico_oczko:
Ciekawe co z Anią
też się zastanawiam :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”