-indigo- pisze:Krzysio jest przeslicznym chłopcem i ma takie boskie oczka jak mój Tomuś hehe.
-indigo- pisze: Mój sie dziś tez podniósł na sekundę, ale zaraczkował... do tyłu hihi.
moj je obiad i owocemadziorka hihi pisze:czy wy dajecie dzieciakom same obiadki? jedno danie? i bez owocow?
moj jeszcze niemadziorka hihi pisze:czy wasze dzieciaki jadly juz sliwki suszone ale nie tez ze sloiczka..?
poniewaz dzieci najpierw posuwaja sie do tylumadziorka hihi pisze:-indigo- napisał/a:
Mój sie dziś tez podniósł na sekundę, ale zaraczkował... do tyłu hihi.
aaa wlasnie leos wczoraj wykonal ten manerw kilka razy hehe
lucy23 pisze:Oliver ma 8 zebolkow i nadaje jakby w radio pracowal,tata,dada,baba ...a mama nie mowi
super super oby tak dalej,ale Oli ma zabkow szok normalnie my narazie tylko 2 hihilucy23 pisze:[ Dodano: 2008-02-24, 19:10 ]
a jeszcze Wam sie pochwale,ze odkad pracuje jest bardziej za tatusiem niz byl wczesniej i teraz juz wie ,ze w bdomu jest nie tylko mama za pierwszym razem jak poszlam do pracy,to rano plakal ,a teraz chlopaki spia do 11 i jest dobrze i powiem Wam,ze odkad jest z Tomkiem,to zrobil sie grzeczniejszy i umie sie soba zajac,wiec moze Tomek ma lepsze podejscie,skoro tak mi sie Oli na lepsze odmienia
hihihi u nas to samo Madziorka jesli LELUS tak je i nie grymasi przy tym to widocznie tyle potrzebuje nie martw sie!!madziorka hihi pisze:i moze dodam ze on po kazdym posilku kupka
rano dwa razy
jedna kupke ma juz jak wstaje hehe zaraz nadchodzi druga, potem 3 w trakcie obiadu
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość