Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2008, 14:32

SIEMANKO nas slonecznie Obrazek i cieplo strasznie super,po obiadku zaliczymy spacerek :ico_oczko: Bylismy na gieldzie samochodowej ogladac fury juz prawie wiemy co kupimy no juz tuz tuz :ico_oczko: DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA Obrazek EDYTKO a gdzie pracujesz??POzdrawiam Wszystkich milego dzionka Obrazek

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2008, 17:26

-indigo- pisze:Krzysio jest przeslicznym chłopcem i ma takie boskie oczka jak mój Tomuś hehe.

hehe to prawda hehe jeszcze dodam ze usteczka rownie cudne jak leosiowe hehe
udaly sie nam chlopaki !!!!

kamila wreszcie !!! zaszalalas alkoholowo hehe !!! i widzisz jak dzielnie tomek zniosl brak cycka?
powiem ci w sekrecie ze ja tez pewnie poddalabym sie chwili i zmienila reddsa na cos normalniejszego hehe ilez mozna te namiastki% saczyc co? hehe
choc ja nie mam okazji ku temu bo tutaj ciazko zostawic komus lelka i ruszyc na imprezke hehe
a nawet gdyby to nie to samo co mama czy ktos taki kto zajmie sie dzieckiem cala noc i jeszcze dzionek pozwoli odespac na wyleczenie kaca hehe
na sylwka mialam cos podobnego hehe zamiast dwoch lampek winka, poszlo kilka drinow mocniejszych hehe choc i tak mi do glowy nie uderzyly i kaca nie mialam zadnego hehe to przeciez sama swiadomosc. nie pozwala karmic hehe

10 maja lecimy do polski hihi to poszaleje moze.. hehe

a jesli chodzi o tiesto to wlasnie sobie na necie slucham hehe
wczesniej sie nie interesowalam a ze akurat chodzila za mna jakas dobra muza to zaufalam i poszukalam hehe :ico_brawa_01:

witaj avisek laura niezle daje z tym przemieszczaniem hehe fajnie. ale z drugiej strony niezly mlyn teraz macie co?? hehe
a jak dziecko je z apetytem to sama przyjemnosc w karmieniu
wiec co to znaczy hehe

dajecie maluchom truskawki?
lelos wczoraj z jabluszkiem wcinal hehe
i banana z malinkami mu daje hehe
kwasne a on zajada ze smakieem hehe

czy wy dajecie dzieciakom same obiadki? jedno danie? i bez owocow?
bo lelus ma obiadek (domowy hihi) i po tym owoce..

wieczorem jakies 2 godz przed spaniem tez dostaaje troszke owocow i warzyw
hmmm

czy wasze dzieciaki jadly juz sliwki suszone ale nie tez ze sloiczka..
?
bo ja zamierzam lelkowi miesko ze sliwkami hehe
moze schabik bo mam z polski hihi

[ Dodano: 2008-02-24, 16:39 ]
-indigo- pisze: Mój sie dziś tez podniósł na sekundę, ale zaraczkował... do tyłu hihi.

aaa wlasnie leos wczoraj wykonal ten manerw kilka razy hehe

i zaczal mowic Ko Ko hehe
a gdzie mama, tata??? :ico_puknij:

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

24 lut 2008, 19:22

madziorka hihi pisze:czy wy dajecie dzieciakom same obiadki? jedno danie? i bez owocow?
moj je obiad i owoce

madziorka hihi pisze:czy wasze dzieciaki jadly juz sliwki suszone ale nie tez ze sloiczka..?
moj jeszcze nie :ico_oczko:

madziorka hihi pisze:-indigo- napisał/a:
Mój sie dziś tez podniósł na sekundę, ale zaraczkował... do tyłu hihi.

aaa wlasnie leos wczoraj wykonal ten manerw kilka razy hehe
poniewaz dzieci najpierw posuwaja sie do tylu :):

lucy23

24 lut 2008, 20:05

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Wikusi...ja daje obiadek a potem owoce,ale z tymi obiadkami to roznie bywa...ogolnie ostatnio tylko owoce by wcinal,jadl tez parowke wieprzowa,bo T mu kupil ha ha wcinal,drobiowej nie mogl znalezc,a przeciez napewno lepsza....pojde do polskiego sklepu to kupie normalne he he Oli jest miesozerny....dobre i to :) Kamilko nie wiem czy pisalam,ale sa w uk warzywne kaszki,znalazlam 2,brokuly z serem i taka mieszana i Oli lubi,wioec robie mu ja i oszukuje ,dajac co 2 lyzki warzuwa :-D a co do zoltka ,to uwielbia :ico_brawa_01: Madziorka te kaszki sa Heinza jakbys chciala :-D

[ Dodano: 2008-02-24, 19:07 ]
gratulauje postepow wszystkim dzieciaczkom .super :ico_brawa_01: Oliver ma 8 zebolkow i nadaje jakby w radio pracowal,tata,dada,baba ...a mama nie mowi :ico_olaboga: :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-24, 19:10 ]
a jeszcze Wam sie pochwale,ze odkad pracuje jest bardziej za tatusiem niz byl wczesniej i teraz juz wie ,ze w bdomu jest nie tylko mama :ico_brawa_01: za pierwszym razem jak poszlam do pracy,to rano plakal ,a teraz chlopaki spia do 11 i jest dobrze :ico_brawa_01: i powiem Wam,ze odkad jest z Tomkiem,to zrobil sie grzeczniejszy i umie sie soba zajac,wiec moze Tomek ma lepsze podejscie,skoro tak mi sie Oli na lepsze odmienia :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2008, 20:13

lucy dzieki za info
poszukam tych kaszek
a kiedy mu je dajesz na sniadanie?
pewnie lepsze niz tylko owocowe slodkie hehe ktore lelek wcina hihi

lucy23 pisze:Oliver ma 8 zebolkow i nadaje jakby w radio pracowal,tata,dada,baba ...a mama nie mowi :ico_olaboga:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja tak czekam na lelka pierwsze TATA, MAMA, BABA DADA i nic hehe
na razie KOKO

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2008, 20:37

:-D bylismy na dlugim spacerku pogoda wiosenna hihi superrrrrrrr,odwiedzilismy babcie i juz wrocilismy!!Wiki mowi mama ale tylko jak cos chce odemnie :ico_oczko: tata,baba,dada,lala,hej,i hehe to po mamusi!!!!MADZIORKA ja sliwek suszonych nie daje,obiadki Wiki je i owoce np za godzinke czyli na raz 1 danie,a truskawki to daje w deserkach a ostatnio jadla Bakusia truskawkowego i jej smakowalo :ico_oczko: Super Ze Leos mowi koko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
lucy23 pisze:[ Dodano: 2008-02-24, 19:10 ]
a jeszcze Wam sie pochwale,ze odkad pracuje jest bardziej za tatusiem niz byl wczesniej i teraz juz wie ,ze w bdomu jest nie tylko mama za pierwszym razem jak poszlam do pracy,to rano plakal ,a teraz chlopaki spia do 11 i jest dobrze i powiem Wam,ze odkad jest z Tomkiem,to zrobil sie grzeczniejszy i umie sie soba zajac,wiec moze Tomek ma lepsze podejscie,skoro tak mi sie Oli na lepsze odmienia
super super oby tak dalej,ale Oli ma zabkow szok normalnie my narazie tylko 2 hihi

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2008, 20:46

lucy brawa dla twoch dzielnych chlopakow
dla oliego za dobre sprawowanie a dla taty za dobre podejscie hehe :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-02-24, 19:57 ]
frydza zazdroszcze pogody u nas dzis popoludniu sie rozpadalo , akurat kiedy leos zasypial na ogrodzie hehe i tyle co zamknal oczka a ja musialam na szybko folie nakladac i zaraz sie przebudzil wrrr no ale usnal po chwili z powrotem :-D

moje dziecko dzis zaliczylo wczesna dodatkowa drzemke troszke mu sie dzien o godzine przesunal hehe a drzemki tylko 30mnutowe pozaliczal hehe
a przeciez tak ladnie spi od niedawna po godzince zawsze albo i dluzej hehe

a jesli chodzi o jedzonko.. hmm to tylko ja tak karmie lelka? moze za duzo mu daje? hmm ale zupki je ok 140gr max do tego troszke wody wypija i zaraz po tym owoce, 1 banan z kilkoma malinkami, badz jablko z czyms.. hmmm

i moze dodam ze on po kazdym posilku kupka
rano dwa razy
jedna kupke ma juz jak wstaje hehe zaraz nadchodzi druga, potem 3 w trakcie obiadu, i 4 po deserze wieczornym hehe
hihi

i do tego ruchliwy itd i waga wciaz nie za wysoka
wiec chyba nie bedzie grubaskiem prawda?
bo ja jestem przewrazliwona hehe
no ale nie ma po kim.. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2008, 21:05

madziorka hihi pisze:i moze dodam ze on po kazdym posilku kupka
rano dwa razy
jedna kupke ma juz jak wstaje hehe zaraz nadchodzi druga, potem 3 w trakcie obiadu
hihihi u nas to samo :-D Madziorka jesli LELUS tak je i nie grymasi przy tym to widocznie tyle potrzebuje nie martw sie!!

[ Dodano: 2008-02-24, 20:06 ]
Mezulek zamowil mi orbitek do cwiczen Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

24 lut 2008, 22:11

Madziorka Tomek je obiadku 190 g a owocki wczesniej lub później, ale nie bezpośrednio po obiedzie. A co do kupek to mój różnie robi. Dziś też chyba trzy razy zrobił kupę, także to normalnie jak sie tyle wpierdziela.
A śliwek nie miałam okazji mu dac, ale zapewne można, zwłaszcza podduszone to mieciutkie.

frydza to teraz będziesz ćwiczyć o ile będzie zapał. Ja w domu to nie mam takiegoż. To ty masz chyba duzo miejsca w domu co? Ja bym nie miała gdzie trzymać i by mi taki sprzęt zawalał. Za to w piwnicy mój Jarek zrobił sobie juz dawno siłownię, ale taka męską: sztangi, ciężary...

Lucy to dobrze, ze chłopaki sie dogadali. Nie ma to jak więź ojca z synem. Tylko sie cieszyc.

My dziś całą paczką pojechalismy na basen. Rodzice, rodzeństwo, my i jeszcze znajomi z dzieciaczkami. Ale był szał! Tam jest mnóstwo atrakcji: zjeżdżalnie, solanka na dworze, takie tam prądy, fale morskie, jacuzzi i wiele innych. Junior na poczatku był trochę przestraszony, bo tak duzo ludzi i głośno. A później jak sie rozszalał, to nie chciał wyjść mimo zmęczenia hehe. A my na zmianę go trzymalismy a reszta wariowała na zjeżdżalniach. A mój Jarek to powalony jest bo mówi do mnie, że on może Tomka na taką zjeżdżalnię zabrać :ico_puknij: . No wariat. jednak faceci to mają mniejsze mózgi niż kobiety nie ma co.
W każdym bądź razie wyszaleliśmy się i po powrocie Tomek padł, a właściwie już w aucie.
Ja też zmęczona, ale jeszcze się gościmy. Ciąg dalszy imprezki urodzinowej bliźniaków.

lucy23

24 lut 2008, 22:53

Kamilko no super imprezka na basenie :ico_brawa_01:
Madziorka te kaszki warzywne daje na obiadek,jak Oli nic nie chce,bo kaszki uwielbia io w taki sposob go troszke oszukuje i co druga lyzeczke wkladam co innego :ico_oczko: a przeciez musi cos jesc ,nie? dzis znow zastrajkowal...ale za to zjadl 2 deserki owocowe po 100g i fruit musli 130g od razu,wiec apetyt ma ....a wczesniej chciala, dac mu warzywa,kalafior ,brokul i zielona fasolke i plul

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”