Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 maja 2008, 20:57

Oj dziewczyny, ale dziś nastukałyśme. Miałam co czytać.

Marta
no banki naprawę są... patrzą tylko jak zdzierać, ama niewiem co bym zrobiła :ico_zly:

Justyna, Magda i Gosia słodkie zdjęcia, Gabiego z tatą w wodzie najlepsze :ico_brawa_01: słodki uśmiech Martynki i Karolek z tym misiem aż Marcin zawołałam żeby zobaczył i też mu się bardzo podobało.

A mój szkrab wczoraj tak usnął, wiercił się kręcił i wkońcu zasnął
Obrazek

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

08 maja 2008, 20:59

wszystkiego najlepszego dla Pawełka :ico_brawa_01: alez ten czas leci-wczoraj się złapaliśmy za głowę, że nasze dziecie też za 10 dni 4 miesiące skończy, ale ze swojej strony muszę przyznać, że dopiero ten ostatni miesiąc mi szybko zleciał, bo wcześniej jakoś się ciągnęło strasznie...

Gabriel nie mógł kupki zrobić-wczoraj i dziś się zmagał, herbatką gadzi ostatnio, więc odkręciłam smoczek, wzięłam łyżeczkę i nawet nam szło jakoś, wprawdzie był cały mokry, a poza tym nie mam jeszcze dla niego kompletu do jedzonka, więc łyżeczka była metalowa, ale trochę wypił... w końcu i tak kazałam Kubie po drodze z pracy jakieś czopki kupić-nasz czopkowy debiut :ico_oczko: kupił vibrucol i właściwie jakieś 40 min po aplikacji pojawiła się wielgachna kupa :ico_haha_01: -na szczęście

Wykąpałam Gabiego sama, bo Kuba pojechał na zebranie klubu i chyba przez to, że cały dzień płakał i marudził to po kąpieli dostał smoka i od razu oczka zamknął-2 minutki i już spał...

Madzia i Pinko
te wasze dziewczynki mają super kłaczki na główkach, no i na pewno śmiesznie wygląda taka łysinka wytarta z tyłu-Gabriel ma krótkie włoski, a i tak wygląda śmiesznie, a co dopiero w takiej gęstwinie :ico_brawa_01:

No i Klaudia cieszę się, że podróż minęła bez przeszkód-naciesz się wolnym czasem przy ciociach, babciach i innych chętnych do pomocy rękach :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

08 maja 2008, 21:15

Jestem znowu!
Gosiu 100 lat dla Pawełka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Madzia i Renia przesłodziutkie te zdjątka :-D Fajnie, że się Wam podobają fotki mojego menia :ico_haha_01:
Goonia ściągnęło mi się już battlestar i może do weekendu uda mi się go obejrzeć
no strasznie jestem ciekawa, co powiesz :-D Ale to pilota ściągnęłaś? tak?

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 maja 2008, 21:24

Witam znowu i ja...

Dzieki za zyczonka!!!

Gosia, czekamy na Was jutro!!!! Daj znac o ktorej....

Madziu, pieknie Martynka wyglada, slodziutka dziewczynka, tylko zchrupac!

Justynka, Twoj szkrabek tez sie super prezentuje w plenerze :ico_brawa_01:

Marcia, jaki to bank??? zebym przypadkiem kiedys tam sobie konta nie otworzyla....

Kupilam dzisiaj ten bobodent, mam nadzieje ze pomoze, bo coraz bardziej go swedza dzioselka.

Pawelek dzisiaj szybko zasnal :-) Zjadl kaszke po kapieli + cycka, wiec mam nadzieje ze dlugo pospi :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

08 maja 2008, 21:28

Gosia, czekamy na Was jutro!!!! Daj znac o ktorej....
pewnie gdzieś po 12-tej, ale jutro zadzwonię zanim wyjdę z domu
Kupilam dzisiaj ten bobodent, mam nadzieje ze pomoze, bo coraz bardziej go swedza dzioselka.
ja taki zakupiłam i pomaga

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 maja 2008, 22:17

Czesc dziewczyny ale mialam czytania

Klaudia fajnie ze jestescie juz w kraju ja jeszcze tylko dwa tygodnie i wracam i znowu sama

dzisiaj caly dzien spedzilam z mariola i amelka poszlysmy na spacer i zlapal nas deszcz ale zalozylysmy folie i dalej spacerowalysmy wkoncu pierwszy raz poszlysmy razem na spacer

majeczka juz spi ja tez za chwilke uciekam

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

08 maja 2008, 22:41

Wszystkiego naj dla Pawełka :ico_tort: :ico_brawa_01:

Ide spac bo padam dopiero wyszedl od nas informatyk...

madziarka81

08 maja 2008, 22:43

Hej
ja tez zycze wszystkiego najlepszego dla Pawełka :ico_tort:
sliczne zdjecia wkleiłyscie :ico_brawa_01:
jestem tak padnieta ze nie mam siły juz pisac, tak więc uciekam spac :ico_spanko:

Do jutra,papa :-)

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 07:12

A co to jeszcze pinko nie zaglądnęła?

Więc miś dzisiaj obudził się o 12-tej ale mu jeść nie dałam bo przecież i tak by zjadł góra 50ml, więc pokrzyczał trochę i spał do czwartej, wtedy już mu dałam jeść i spanie do 6.30. Więc jedno jedzenie nocne tylko. Dobra wpadnę później bo ten pluszak coś do niego nie zagaduje i muszę mu jeść zrobic chyba bo od pobudki jeszcze nie jadł.

madziarka81

09 maja 2008, 07:28

Dzien dobry.

Mam chwilkę czasu przed kompem wiec korzystam :-) Jestem niewyspana, Patryk nie spi od szóstej, Martynka od siódmej, zauważyam ze moje dzieciaczki nie umia się zgrac. Jak jedno spi to drugie nie i odwrotnie :-)

Wczoraj wieczorem Patryk uderzył siostre z wielką złością, strasznie malutka płakała a my razem z nią :ico_placzek: Dałam mu klapsa i tłumaczyłam ze nie wolno, niby podszedł i ją przytulił ale boje sie ze jak sie odważył raz to bedzie częściej próbował. Mam nadzieje ze nie :ico_sorki:

Gonia i Gosia zyczę miłego spotkanka :ico_brawa_01:
no i na pewno śmiesznie wygląda taka łysinka
to prawda chociaz zauwazyłam ze zaczynaja jej z tyłu rosnac juz włoski.

Klaudia witaj w Polsce :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”