Witam i ja....
A co to jeszcze pinko nie zaglądnęła?
hehehe, spałyśmy dzisiaj do 7, potem musiałam przygotowac witaminki, pomyłam jeszcze naczynka, złożyłam łóżko i nakarmiłam Ulę. Dopiero teraz mam chwilkę i to też nie długą, bo na masaż na 10:30 idziemy.
Goonia ściągnęłam pilota, cztery części, jak tylko obejrzę dam Ci znać
Wczoraj wieczorem Patryk uderzył siostre z wielką złością, strasznie malutka płakała a my razem z nią
Dałam mu klapsa i tłumaczyłam ze nie wolno, niby podszedł i ją przytulił ale boje sie ze jak sie odważył raz to bedzie częściej próbował. Mam nadzieje ze nie
Może już nie uderzy, wytłumaczyłaś mu, malutki już nie jest, powinien zrozumieć, że nie wolno bić dzidzi małej.
Madziarka i Pinko jak popatrzyłam sobie na Wasze laleczki to tak sobie pomyslałam że są bardzo do siebie podobne. Normalnie jak siostry. Może to przez te czuprynki
hehehe, może masz rację.... może to rzeczywiście przez te ich włoski
Pinko dziękuję za foteczkę gryzaczka. Dziś podjadę do sklepu i kupię taki. Może bardziej pomoże niż te żelowe, bo one w pięc minut po wyjęciu z lodówki już są ciepłe
Proszę bardzo
, to jest plastikowy gryzaczek, ale może przez szczoteczkę, albo przez to, że jest lekki i łatwy do złapania, Uli się tak podoba
mąż bierze laptopa do pracy, wraca ok.17,18, a ja już wieczorem nie mam siły żeby go włączyć.
Rozumiem Cię doskonale,ja wieczorem też jestem nie do życia, spać mi się chce i często zasypiam razem z Ulą
Dobra zmykam szykować nas do wyjścia.... miłego dzionka, odezwę się później
[ Dodano: 2008-05-09, 09:19 ]
Ach i dużo zdróweczka dla pięciomiesięcznego Artureczka
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
[ Dodano: 2008-05-09, 09:21 ]
Ale zapominalska jestem...
Misiu śliczne zdjęcia
Przystojny ten Twój mały mężczyzna