Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

09 maja 2008, 07:31

Hey! witam tez z rana!
Krzys mnie obudził o 2.30 i spał do 6.40
terqaz nakarmiony i przebrany znow cos drzemie.

Gosiu to PKO. teraz sie połączył jeszcze z bph i w sumie to najwiekszy bank w polsce i takie jaja.

ide cos zjesc póki mały podsypia

aha jak tez bobodentu używam i nie jest zle.

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

09 maja 2008, 07:37

marcia_pod, miałam napisac wczesniej. Rzeczywiście niezłe cyrki z tym bankiem :ico_olaboga: Ja mam konto w PKO BP ale nie miałam jeszcze problemów pewnie dlatego ze nie chciałam likwidowac konta :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

09 maja 2008, 08:43

Witam i ja.

Przede wszystkim sto lat sto lat dla Arturka na 5 miesięcy :ico_szoking: Niedawno miałysmy nasze maluszki w brzuszku a teraz na suwaczku prawie środek :ico_olaboga: Ani się nie obejrzymy a roczek będzie :ico_oczko:

Madziarka i Pinko jak popatrzyłam sobie na Wasze laleczki to tak sobie pomyslałam że są bardzo do siebie podobne. Normalnie jak siostry. Może to przez te czuprynki :ico_haha_02:

Gosia i Goona fajnie że możecie się spotykac :ico_brawa_01: Ja niestety jestem dośc z zupełnie innego rejonu Polski i nie mam żadnej z Was w pobliżu :ico_placzek:

Pinko dziękuję za foteczkę gryzaczka. Dziś podjadę do sklepu i kupię taki. Może bardziej pomoże niż te żelowe, bo one w pięc minut po wyjęciu z lodówki już są ciepłe :ico_zly:

Marcia ja generalnie nie lubię PKO. Kiedyś miałam tam konto i wkurzały mnie ciągłe kilometrowe kolejki :ico_zly:

A my byliśmy wczoraj u lekarza. No i pediatra powiedziała że według niej to ząbki . Nawet jeden już prawie wychodzi bo na dziąseku jest taki biały ślad. Powiedziala że jeśli przez tydzień się nie przebije a Niusia nadal będzie taka niespokojna to mamy przyjśc.
I też używamy bobodentu.

Spóźnione życzonka i buziaki dla Pawełka :ico_tort:

[ Dodano: 2008-05-09, 08:46 ]
Madziarka ten Twój Patryczek coraz przystojniejszy :ico_brawa_01: Oj niedlugo będziesz dziewczyny spod drzwi przeganiac :-D

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

09 maja 2008, 08:46

Cześć kochane!!! Mam spore zaległości,więc w skrócie opisze co u nas:

Już kiedyś Wam pisałam,że mąż bierze laptopa do pracy, wraca ok.17,18, a ja już wieczorem nie mam siły żeby go włączyć.
A u nas ok. 23 kwietnia byłam z małym na szczepieniu i lekarka go zważyła 7,3kg :ico_szoking: , więc synek rośnie mi jak na drożdżach (karmię piersią i podaję mu herbatki), 3 maja mieliśmy chrzciny, imprezka super tylko Dawidek był strasznie marudny, w kościele cały czas płakał, w domu jak byłam z nim w jego pokoju to było ok, ale jak zeszłam z nim do pokoju gdzie siedzieli goście to zaczynał płakać myślę że wystraszył się tylu osób, w sumie ostatnio jest marudny, ślini się, gryzie wszystko co ma pod ręką, więc może mu ząbki idą. Ogólnie jest dzieckiem grzecznym, ale bardzo absorbującym mój czas, uwielbia jak siedze i bawię się z nim, a jak na chwilę zniknę to już mnie woła, teraz większość czasu spędzamy na dworze, bo pogoda piękna. musze uciekac bo maly wola
pozdrawiam

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

09 maja 2008, 08:59

No Misiu ciesze sie że sie odezwałaś. Rozumiem Cię ja wieczorami tez nie mam sily żeby siedziec przy kompie.

[ Dodano: 2008-05-09, 09:07 ]
Lece bo moja córcie słychac juz przez nianię. Pa.

Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

09 maja 2008, 09:13

zadowolony Dawidek na macie którą dostał na chrzciny
Obrazek

na chrzcinach z mamą
Obrazek

i z tatą
Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 maja 2008, 09:19 przez misia85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

09 maja 2008, 09:17

Witam i ja....
A co to jeszcze pinko nie zaglądnęła?
hehehe, spałyśmy dzisiaj do 7, potem musiałam przygotowac witaminki, pomyłam jeszcze naczynka, złożyłam łóżko i nakarmiłam Ulę. Dopiero teraz mam chwilkę i to też nie długą, bo na masaż na 10:30 idziemy.

Goonia ściągnęłam pilota, cztery części, jak tylko obejrzę dam Ci znać :-)
Wczoraj wieczorem Patryk uderzył siostre z wielką złością, strasznie malutka płakała a my razem z nią :ico_placzek: Dałam mu klapsa i tłumaczyłam ze nie wolno, niby podszedł i ją przytulił ale boje sie ze jak sie odważył raz to bedzie częściej próbował. Mam nadzieje ze nie
Może już nie uderzy, wytłumaczyłaś mu, malutki już nie jest, powinien zrozumieć, że nie wolno bić dzidzi małej.
Madziarka i Pinko jak popatrzyłam sobie na Wasze laleczki to tak sobie pomyslałam że są bardzo do siebie podobne. Normalnie jak siostry. Może to przez te czuprynki :ico_haha_02:
hehehe, może masz rację.... może to rzeczywiście przez te ich włoski ;-)
Pinko dziękuję za foteczkę gryzaczka. Dziś podjadę do sklepu i kupię taki. Może bardziej pomoże niż te żelowe, bo one w pięc minut po wyjęciu z lodówki już są ciepłe :ico_zly:
Proszę bardzo :-), to jest plastikowy gryzaczek, ale może przez szczoteczkę, albo przez to, że jest lekki i łatwy do złapania, Uli się tak podoba :-)
mąż bierze laptopa do pracy, wraca ok.17,18, a ja już wieczorem nie mam siły żeby go włączyć.
Rozumiem Cię doskonale,ja wieczorem też jestem nie do życia, spać mi się chce i często zasypiam razem z Ulą :-)

Dobra zmykam szykować nas do wyjścia.... miłego dzionka, odezwę się później

[ Dodano: 2008-05-09, 09:19 ]
Ach i dużo zdróweczka dla pięciomiesięcznego Artureczka :-) :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

[ Dodano: 2008-05-09, 09:21 ]
Ale zapominalska jestem... Misiu śliczne zdjęcia :-) Przystojny ten Twój mały mężczyzna :-)

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

09 maja 2008, 09:55

Czesc Kochane
Dzis Mirus spał do 6:20 pobroił troszke,zjadł i znowu razem usnelismy i spalismy tak do 9:00 :ico_szoking: :ico_haha_01: ...Teraz biore sie zaraz za sprzatanie,bo poziej do tego chirurga jade-szczerze powiem,ze sie boje zawsze mialam jakis raz do lekarzy i nie lubiałam
do nich chodzic,a jeszcze ja sobie pomysle,ze on mi to bedzie dotykal czy cos to wariuje,bo ja jak dotkne tego chorego miejsca to odrazu łzy mi plyna do oczu z bolu :ico_noniewiem: ...

Wszystkiego naj dla Arturka :ico_tort: :ico_brawa_01:

misia Ale masz juz małego kawalera :-D

Dobra uciekam bo Mirek zaczyna rozrabiać

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

09 maja 2008, 11:48

Cześć dziewczyny... Ja dzisiaj jestem śnięta totalnie, Gabriel wstał po 5-tej... po 9 wyszliśmy na dwór i chodziłam z nim po ścieżce, żeby Go ululać... puszczałąm psu bańki mydlane i ganiał za nimi, kucnęłam z tymi bańkami na chwile, wstałam zaczęłąm pchać wózek i nagle ciemno mi się zrobiło przed oczami i zemdlałam :ico_szoking: ocknęłam się po chwili, to już sąsiadka byla przy płocie, a miała kawałek do przelecenia więc chyba chwilę tam leżałam :ico_noniewiem: szybko sie poderwałam na równe nogi, wózek przewrócony, a Gabriel na ziemi płacze :ico_placzek: podniosłam Go szybko i zaraz się uspokoił, sąsiadka powiedziałą, że nie wypadł tylko się wyturlał i na kocyk na szczęście, bo wózek się tak płynnie przewrócił... mój pies mnie w sumie ocucił, bo szybko podbiegła do mnie i mnie zaczęła szturchać, co by było jakby się to stało gdzieś na spacerze? :ico_olaboga: nie daj boże na jakimś betonie... tak się wystraszyłam... szczęście, że się Gabrielowi nic nie stało :ico_sorki: obejrzałam Go całego i moja mama Go zabrała do wóza i ululała, bo On już był zmęczony, a mi kazała coś zjeść i się położyć... chyba bym oszalała jakby się małemu coś stało :ico_placzek: pocieszam się tylko, że to nie z mojej nieuwagi... ale i tak jak ochłonęłam to się rozbeczałam, że mogło mu się coś stać...

Madziu oj łobuza małego macie w domu-tak się niestety często dzieje, że jak sie pojawia drugie dziecko to jest kłopot z pogodzeniem rodzeństwa...

Jola trzymaj się dzielnie....

Misia fajnie, że się w końcu odezwałaś, a Dawidek to duży chłopak już!

No i sto lat dla Arturka :ico_brawa_01: :ico_tort:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

09 maja 2008, 13:05

[img][img]http://images27.fotosik.pl/209/90608a6edc15d4da.jpg[/img][/img] moje dziecko na zjeźdzalni[img][img]http://images23.fotosik.pl/209/46ec65d1f749a91a.jpg[/img][/img] AMELKA I MAJA
wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantow :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
ładne zdjecia powklejałyscie my caly czas na dworze ,nawet nie mamy czasu na zagladanie tu przepraszamy.

[ Dodano: 2008-05-09, 13:05 ]
akle brzydko wkleilysmy zdjecia

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”