Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

15 maja 2008, 20:18

A jak dla mnie mogłoby popadać, ale faktycznie żeby tylko zimno ne było :-D

A widzisz Edytko trzeba było Pudziana nie naśladować :ico_oczko: Dobrze będzie, tylko następnym razem :ico_nienie: "zero" dźwigania

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

15 maja 2008, 21:05

Edulitko ciasto podane :ico_oczko: .Dobrze,że rzuciłaś tą pracę,to nie na twoja siłe :ico_nienie:

Kasiulko a co z fotkami brzusia,przecież prosiłam niedawno,czy mam mocniej tupnąć,żebyś zrozumiała :-D .Mówisz,że malutki pałacyk :ico_oczko: zaczyna się robić dla dzidzi :ico_brawa_01:

wypiłam troszkę piwka i tak mi się oczy kleją,że zaraz zasnę na siedząco :-D

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

15 maja 2008, 22:52

IWCIA a Ty mogłabyś się w końcu opamiętać z tymi ciastami??? :ico_nienie: Kusisz tylko :ico_zly: a przecież wiesz że ja nie odmówię :ico_haha_01:
A fotek brzucha nie mam, poproszę jutro męża, może mi cyknie wcześniej bo planuję sesje od 16 tygodnia co dwa tygodnie tak jak z Konradem (co by drugie pokrzywdzone nie było :-D ).

EDULITA powiedz szybko co za źli ludzie kazali Ci dźwigać takie ciężary??????? :ico_szoking: :-D

ASIU brzuch rośnie szybciej bo jest z lekka rozciągnięty :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Ostatnio kilka razy słyszałam, że wyglądam na "drugiego chłopaka" :-) . Poza tym moja chrzestna stwierdziła, że przy moim charakterze, czyli sympatycznej zołzy :-D , to powinnam facetów chować bo nieźle mi idzie i to bez względu na wiek ofiary :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2008, 09:53

Witam

DLA SOSONY Z OKAZJI URODZIN WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
Obrazek

Kasiu ja dopóki nie poszłam na USG w 21 t.c. to cały czas słyszałam na praw i lewo "będzie chłopak" zresztą co to za różnica co nie :) Chociaż pamiętam, że bardzo chciałam córcię no i jest :-D

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 maja 2008, 10:10

WITAM

ASIU podłączam sie do Twoich życzeń :ico_haha_01:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA NASZEJ NIEOBECNEJ SOSENKI :ico_prezent: Może zajrzy tutaj choć na chwilkę aby podziękować :-)

Co do płci to kiedyś mówiłam, że muszę mieć córkę pierwszą i już, żeby przy drugim nie mieć stresa (bo dwóch chłopaków nie umiałam sobie wyobrazić :ico_haha_01: ) a teraz jak mam takiego cudnego syna to doskonale sobie to wyobrażam :ico_brawa_01: Więc niech będzie to co jest mi pisane :-)

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 maja 2008, 12:47

Witam u nas super pogoda swieci słonko i cieplutko :-D Ja od rana latam byłam kuzynce pomóc butki kupic kupła śliczne sandałki ja se też już wybrałam tylko musze męża pomolestować żeby mi zafundował. Byłam u gina po recepte :-) A co najgorsze to to że moja Matyldzia od wczoraj goraczkuje :ico_olaboga: niewiem co robić bo od poniedziałku bierze antybiotyk i już ma być lepiej a tu goraczka :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_noniewiem: niby organizm się broni przed choroba, ale niewiem chyba pójde po południu z nia do lekarza :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-05-16, 12:49 ]
Wszystkiego naj naj lepszego sosenko :ico_buziaczki_big: Własnie chyba mam już po butkach mąż przedchwilą dzwonił że jedzie do portugali na tydzień i kaske będzie potrzebna... Fajnie on do Portugali a ja na polską Wieś :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 maja 2008, 13:12

witam

Maziu buziaczek dla Matyldzi,a miałam pytać czy już zdrowa ,a tu proszę .Wymęczy ją temperaturka w taki gorąc,biedactwo :ico_olaboga: ,ale może choroba się przełamuje i teraz już będzie lepiej :ico_noniewiem: .Trzymam kciuki,żeby jej szybko przeszło.

Licytowałam dywan i przegrałam :ico_placzek:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 maja 2008, 13:18

No mam nadzieje że już bedzie lepiej, bo chciałam w niedziele jechać w góry w sobote koleżanka miała przyjechac i teraz wszystko odwołuje. Ta mała od niej też wiecznie chora i tak już od roku niemożemy się spotkać. Własnie pije kawke i wcinam rolade z bitą smietana co mi teściowa przyniosła :-D

[ Dodano: 2008-05-16, 13:23 ]
OOOOOO jeszcze sie niepochwaliłam Matyldzia od września do żłobka idzie dostała się, a Martynka też jeszcze będzie chodzić do tego samego przedszkola tylko do zerówki.. Własnie wywiesili przyjęcia :-D I juz awantura na osiedlu bo duzo dzieci nieprzyjęto :-)

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 maja 2008, 13:27

smacznego Maziu ,a ja już kawkę wypiłam :-)

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 maja 2008, 13:29

no a ja zamiast obiad to ciacho już mnie zemdliło ide se odgrzać mam dizś łazanki :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”