No ja tez sie w koncu witam, bo ciagle czasu brak a jak juz był to forum odmawiało posłuszenstwa
ale w koncu sie udało
Wczorja miałam tu do was zajrzec ale miałąm nerwy i nic mi sie nie chciało, bo mama ma wolne bo przyjechala jej kolezanka z Tucholi i chyba jej sie nudzi bo poruszyła temat gdzie my damy łózeczko jak drugie dziecko bedzie, bo pewnie wam nie pisałam ale moja mama jest przeciwna temu zeby teraz drugiego bobasa robic, bo uwaza ze powinnismy sobie najpierw Pawła odchowac a pózniej myslec o kolejnym, ale cóz mamy niestety inne poglady i tak sie gadka zaczeła a skoczyło sie jak dla mnie troszke nie wesoło, bo zawsze było mówione ze jak sie mój brat wyprowadzi to rodzice schodza na dół a nam cała góre oddają, ale cos im się odwidziało i wczoraj sie dowiedziłam ze jak brat się wyprowadzi to oni nie zamierzaja się na dół przenosic bo tu maja tylko jeden pokój bagatela 60m2 ale oni stwierdzili ze jak ktos do nich przyjedzie z wizyta to nie będą go mieli gdzie położyć, każdy pretekst jest dobry, no ale cóz zrobic, troche mi sie plany zmieniły bo wpakowalismy 10 000 zł na nowy pokoik bo myśleliśmy ze na górze zrobimy sobie kuchnie z salonem i będziemy mieć jeszcze dwa pokoiki a tu kicha wiec na razie zmieniamy autko, robimy drugiego bobasa a później jakis kredycik i będziemy się musieli rozglądać za jakims domkiem lub sami cosik budowac. Mi to się strasznie podobaja domy z bali ale jak na razie to troszke odległa przyszłość.
Troszke wam tu pomarudziłam ale musiałam się komus wygadac, z góry przepraszam
A teraz cos miłego foteczki przecudne, rosna te nasze dziewczyny strasznie, a ty Justynko to co dajesz małej na porost włosków bo czuprynke to ma bajer.
A z ta lekarka to mnie normalnie poraziło bo jak można dziecko wyrzucic w pampersie bo płacze, chyba się baba z zawodem pomyliła chyba miała być bibliotekarka
Violu widze ze poradziłas sobie z tym filmikiem i rewelacja Milence wychodzi to raczkowanie, ani się obejrzysz obejrzysz będziesz ja goniła po mieszkaniu
Rowerek pierwsza klasa, super Milenka będzie miałą szczególnie ze ma trzech pchaczy
A nasz rowerek tez wczoraj dotarł ale była dziura w paczce i albo im wypadło albo nie zapakowali jednego preta akurat do zamocowania tylnych kółek wiec musimy czekac az dosla, ale naszczescie na razie leje wiec i tak by nei było możliwości wypróbowania
A mój łobuziak to wczoraj miał jakies duracelki bo nawet na 5 minut nie usiadł ciagle tylko łazikował i łazikował i łazikował, ale naszczepcie po 20 już pada w łóżeczku wiec można odsapnąć
Joasiu zdjecie w opisie po prostu cudne, wcale nie widac ze to malutki łobuziaczek jest na zdjęciu malutka, przesliczna królewna, umia się te nasze dzieciaczki maskowac
Basiu oczywiście ogromne brawa dla Tadzia za nowe wyczyny, teraz to dopiero będziesz mieć wesoło jak zacznie wynajdywac sobie coraz to nowe zabaweczki, w postaci kabelków do telewizorka, pilocików, które sobie sam ze stołu zdejmie i innych drobiazgów, ale może zmecza go te odkrycia i będzie spał ci ładnie całe nocki
Oj chyba nadrobiłam zaległości, gaduła ze mnie straszeczna