Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

23 maja 2008, 08:39

Czesc dziewczyny wpadam tylko na chwile sie zameldowac bo ide z Julia do lekarza.A ja nadal katar,kaszel,bol glowy i gardla i goraczka masakra :ico_chory: ....
Buziaki

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 maja 2008, 08:41

A przed chwilą w prognozie powedzieli że nadcodzi ocieplenie. Od jutra ma byc cieplej. Zobaczymy czy im sie sprawdzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

23 maja 2008, 09:39

Cześć dziewczyny :-)
Stawiamy dzisiaj :ico_tort: z okazji ukończenia 4 miesiączków Uli :-)
Składamy też najlepsze życzenia Majeczce i Dawidkowi, którzy wczoraj skończyli 4 miesiące :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Wczoraj nie było nas w domu od rana, odwiedziliśmy moją koleżankę ze studiów, która ma trójkę dzieciaczków a najmłodszy Krystian ma 10 miesięcy. W porównaniu do Uli, był taki duży, dzieciaki wstydziły się siebie nawzajem, więc każde z nich pozostało u swojego rodzica, gdzie czuło się najbezpieczniej. Byliśmy też u moich rodziców na torcie urodzinowym mojej siostry i tam poszliśmy na 18 do kościoła i na procesję. Ula ładnie mi zasnęła w chuście już na początku mszy i spała tak aż ją w domu o 22 nie zaczęłam przebierać do spania. Dzień był bardzo udany, tylko zimny, co chwila mżyło, było bardzo pochmurno i nieprzyjemnie.

Dzisiaj nie śpię juz od 7, Ula nakarmiona przed chwilą zasnęła, więc mam chwilkę dla siebie :-)
Wybieramy się dzisiaj do Poznania, chyba, że mój mąż zmienił zdanie... hehehhe

Iwona, świetne zdjęcia Majki, jaką ma śliczną spineczkę we włoskach... taka maleńka dama :-)

Jola, ja jeszcze nic nie kupiłam na dzień mamy, też mamy mało kasy i nie bardzo wiem co mogę jej kupić, zwłaszcza, że nie jest moją rodzoną mamą i w przeszłości między nami nie było najlepiej, więc nie znam jej tak dobrze... ale musze o czymś pomyśleć i cosik, choćby drobnego kupić :-)

Tagar, nasza Ula również podnosi pupkę, jaj ją łapię za rączki do siadu i wychodzi z tego taki mostek... śmiesznie to wygląda :-)

Klaudia, nasza Ula też bardzo lubi być na rękach, choć nie przesadza z tym.... ja jednak pomimo wszystko lubię ją nosić i tulić, wierzę, że przyjdzie czas kiedy sama nie będzie chciała na ręce, bo będzie zajęta chodzeniem, a póki co obie potrzebujemy wzajemnego przytulania :-)

Kaśka, Nadusia wygląda przesłodko, jak Jej fajnie uszko spod czapeczki wystaje :-) i to zdjęcia w stroju z Maroka... trochę przypomina mi ciuszki hindi, które uwielbiam i podziwiam :-)
Ustka jest rzeczywiście fajną miejscowością, choć plaża ładniejsza jest niedaleko w Rowach.

[ Dodano: 2008-05-23, 09:42 ]
Acha, kupię Uli dzisiaj jabłuszko i spróbuję jej podać... zobaczymy jaka będzie reakcja... hehehe, a tak niedawno jeszcze planowałam nie podawać Uli żadnych nowości dopóki nie skończy 6-tego miesiąca życia, ale kiedy tak Was czytam, to też chcę poznać reakcję Uli na inne jedzonko niż mleczko :-)

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

23 maja 2008, 09:42

Cześć dziewczyny.

Zajrzałam tylko sie zameldowac, ide zaraz z Martynką na zakupy.

Iwona, Kaska super zdjęcia :ico_brawa_01: Maja i Nadusia wyglądają przesłodko :-)

Awatar użytkownika
Tagar
Mistrz pióra
Mistrz pióra

23 maja 2008, 11:05

Tagar, nasza Ula również podnosi pupkę, jaj ją łapię za rączki do siadu i wychodzi z tego taki mostek... śmiesznie to wygląda
PRawda? genialnie to wyglada a ile przy tym ma zabawy :)

Dziewczyny, o jakis chustach mowicie?
My mamy cos takiego: http://www.mobywrap.com/t-mobywrap.aspx a wy?

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

23 maja 2008, 11:14

Dziewczyny, o jakis chustach mowicie?
My mamy podobną, kupiłam na allegro: http://www.allegro.pl/item367794516_wio ... husty.html

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2008, 14:24

Ja też mam bardzo podobną, też kupioną na allegro jak pinko

Dziewczyny super zdjęcia :ico_brawa_01:

Pinko wszystkiego naj dla Uli :ico_tort: A co do pokarmów nowych to dla karmionych piersią chyba się podaje później miesiąc, czyli jak jest coś o czwartego to się od piątego podaje, ale każdy podaje wtedy kiedy sądzi. W naszym towazystwie chyba Mirek dostawał najwcześniej wszystko.

A co do pogody to niby lepiej trochę bo nie pada ale gdzie to słońce jest :(

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

23 maja 2008, 16:57

Amelka marudzi non stop Julka chora spi z goraczka i cos z internetem mamy przedchwila byli sprawdzac narazie pa bo amelka nie da mi siedziec

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2008, 17:10

Obrazek
Mój Pysiaczek, dla tego uśmiechu żyję :-D

mariola

23 maja 2008, 17:11

Ale on fajnie siedzi