Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

24 maja 2008, 12:01

dzień dobry witam Was moje drogie :ico_ciezarowka: z arbuzem w jednej dłoni i z bawarką w drugiej :-D

wysłałam mojego m. bo liście malin do apteki ale u mnie tego nie mają :-/
to już nie wiem gdzie szukać. :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-05-24, 12:36 ]
a i się brzuszkiem pochwalę, aktualnym bo z dzisiaj :-D
Obrazek

:ico_brawa_01:

kasiulinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2008, 12:42

cześć dwupaki! :ico_haha_02:
nadal wszyskie 2w1,ciekawe ile jeszcze będziemy czekały aż się któraś rozsypie?
ja dzisiaj skręcam wózek po praniu a mąż łóżeczko i niech się smarkula szykuje już do wyjścia :ico_haha_02:
dzień dobry witam Was moje drogie z arbuzem w jednej dłoni i z bawarką w drugiej
janoszka ty to masz niezły zestaw smaków :ico_olaboga: :ico_oczko: :ico_haha_02:
siunia ja bym chyba tyle nie wytrzymała ze skurczami,pewnie byłabym już w szpitalu.

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 maja 2008, 13:08

kasiulinka, witaj, ja mialam juz chwile zeby jechac, ale stwierdzilam ze przeczekam, bo chyba napewno poczula bym parte skurcze mocniej, dobrez ze nie spanikowalam :ico_sorki:

janoszka, hihi, jeszcze pokazujemy brzuszki a zaraz bedziemy sie chwalic ile to juz schudlysmy :-D

lulu_, moze moze, z drugiej strony fajnie by bylo jak by Natan sie urodzil w ten dzien co Milan.
a zobaczysz ze jak dzidzia sie urodzi to czasem bedziesz miala duzo wolnego jak bedzie ci ladnie spala, oby oby :-)

Ja za bardzo nie che w weekend rodzic bo bym musiala do poniedzialku czekac , a ja chciala bym wysc na nastepny dzien po porodzie, bo jednak normalnie nigdy na tyle milana nie zostawialam i strasznie bede za nim tesknic.

[ Dodano: 2008-05-24, 13:09 ]
mojamaja.corcia, no to chyba juz wszystkie przyszykowane jestesmy na dzidzie :ico_brawa_01:

kasiulinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2008, 13:32

bo chyba napewno poczula bym parte skurcze mocniej,
to ty zamierzasz jechać do szpitala dopiero jak będziesz miała skurcze parte? :ico_olaboga: oszalałaś chyba :ico_olaboga: a jak nie zdążysz?daleko masz do szpitala?

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 maja 2008, 13:40

bo jednak normalnie nigdy na tyle milana nie zostawialam i strasznie bede za nim tesknic.
ja jakoś sobie własnie nie mogę tego wyobrazić, że bedę musiała zostawić Majkę samą, tzn z teściową :( oj strasznie ciężko mi bedzie i żal troszkę Niuni, bo jest strasznie do mnie przywiązana i beze mnie ciężko jej zasnąć :( a ostatnio nawet nie chce z tesciową zostac nawet na chwilkę ;( mam nadzieję, że już do 2 dniach mnie wypuszczą.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 maja 2008, 14:36

hej!
bo chyba napewno poczula bym parte skurcze mocniej,

to ty zamierzasz jechać do szpitala dopiero jak będziesz miała skurcze parte? :ico_olaboga: oszalałaś chyba :ico_olaboga: a jak nie zdążysz?daleko masz do szpitala?
Też własnie miałam o to zapytać ... przecież jak są parte to już dzidzia zaraz na świecie będzie !!! Nie wiem jak ty, ale ja bym nie ryzykowła ... Co myslisz zrobić?

Awatar użytkownika
Tuska

24 maja 2008, 14:36

siunia nerwy masz zetali kobieto :ico_haha_01:

janoszka swietny brzucholek :-D

co wy laski takie niecierpliwe jestescie, jeszcze sie nawet czerwiec nie zaczal :ico_olaboga: a wy juz szalejecie, janoszka nawet ziolkami chce dziecko wypedzac :ico_haha_01: :ico_haha_01: spokojnie, jak beda gotowe to wyjda przeciez :ico_oczko:

ja juz w dobrym humorze, robie obiadek i ciasto z jagodami :-D zlamalam sie i polknelam Apap, na razie nie boli wstretny zab i modle sie zeby juz nie wrocil bol bo sie zalamie :ico_placzek:

Bylam juz dzis w ksiegarni, wec mam co czytac :-D i z pieskiem w parku, calkiem przyjemny dzien, tylko chyba zaraz bedzie burza, bo strasznie sie ciemno zrobilo

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 maja 2008, 14:37

siunia napisał/a:
bo jednak normalnie nigdy na tyle milana nie zostawialam i strasznie bede za nim tesknic.
Oj, ja też się do Was przyłączam i tak jak mojamaja.corcia, już przeżywam rozstanie jak nawet sobie o tym tylko pomyśle.... eh ..cięzko mi będzie takl jak Wam.

[ Dodano: 2008-05-24, 14:38 ]
co wy laski takie niecierpliwe jestescie, jeszcze sie nawet czerwiec nie zaczal :ico_olaboga: a wy juz szalejecie,
No ja już jeden dzień po terminie jestem :ico_noniewiem: więc czekanie mnie dobija... hrh ..
janoszka swietny brzucholek :-D
Zdadzam się!

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2008, 16:07

Hej tyle naklikałam i mi wcięło, ale trudno.

Cały dzień zajęło mi doprowadzenie domu do porządku po 5-dniowej nieobecności, ale już jest ok :-D
W szpitalu wyleżałam się pod KTG tyle czasu że aż strach :ico_olaboga: ale w sumie teraz wiem, że ze mną i z niunią jest ok i jednak nie zapowiada się tak expressowy poród jak mówił mój gin. Mała waży już ok 3500g, łożysko jest 1-go stopnia więc mogę spokojnie czekać na rozwiązanie(mam nadzieję że jednak przed terminem :ico_oczko: ) ale jeżeli przenoszę ciążę to 2 dni po terminie kładę się do szpitala ze względu na malutką - trudno przemęczę się.
Tęskno mi było do Was i do tt, ale na szczęście już jestem :-D

Siunia ciekawe czy będziesz miała niespodziankę i Natanek lada chwila nie wyskoczy na świat:-D

Pozdrawiam wszystkie, a teraz lecę pod prysznic i do mamy, bo dzisiaj ma imieniny :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

24 maja 2008, 16:29

Hej

Ja własnie wróciłam z KTG, u małej wszystko dobrze :ico_haha_01:
Skurcze mam, ale nieduże i ja ich prawie wcale nie czuję :ico_noniewiem:

Ja tak jak siunia mam nadzieje, znależc sie juz w szpitalu jak bedę miec mega bóle :-) , wczesniej się nie wybieram :ico_nienie:, no chyba, że mała byłaby zagrozona, dlatego poszłam sobie na KTG i spokojna do domku wrócic mogłam.
U mnie w szpitalu dziś zatrzesienie :ico_ciezarowka: , chybabym tam zwariowała, jakbym miała lezec, patrzec i czekac :ico_olaboga:

spinka fajnie, ze już jesteś i że wszystko u Was dobrze :-) . spora ta Twoja córcia :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”