tak sa rozne dziwne przypadki ..nie wiem ale uwazam ze skoro nic ci nie dolega po za mdlosciami i innymi objawami ktore zwykle ciazy towarzysza to raczej jest w porzadku jak by ciaza byla martwa to moze bys miala plamienia codziennie albo juz krwotok jakies bolesci a nie mdlosci takze wydaje mi sie ze ciaza sie rozwija a do zaplodnienia moglo dojsc przed sama @ a nie w polowie wiec moze byc tez tak ze ciaza jest mlodsza niz by wykazaly obliczenia z @..to bardzo czesty przypadek dlatego lekarz kazal ci poczekac ..nie zamrtwiaj sie na zapas jedz zdrowo i pros meza przyszlego o wszystko na co masz ochote to ze jeszcze nie zalegalizowaliscie zwiazku nie znaczy ze nie jestescie rodzina chcecie ze soba byc nosisz jego dziecko wiec juz od dawna jestescie rodzina odkad bynajmniej postanowiliscie sie rozmnozyc:)a reszta to tylko papierki...
[ Dodano: 2008-05-29, 14:07 ]
ja tez miewam bolesci podbrzusza aleki powinnas brac naprawde mozesz ew wspomniec lekarzowi o zmianie leku ale cos powinnas brac dopoki sie nie okaze ze wszystko jest ok ..na 100 %