Czesc Dziewczyny
Wkoncu was doczytałam ale tyle nastukalyscie,ze polowe rzeczy niewiem co mialam napisac
Renia Ale super jest ten filmik Arturek zasówa jakby juz z 7msc mial
no i wielkie brawa za nocniczek
...A swoja droga masz super figurke po ciazy
Justyna Gabrys jest faktycznie dlugi,fajnie to wyglada jak zasnal
,i ty rownierz figurka superancka
I zdrowiej szybciutko a Gabikowi mozesz podawac calcium zeby sie nie zarazil
Misiu Ja tez mam czasami dolki,siedze i placze ale pamietaj,ze dla swojej pociechy jestes i zawsze bedziesz najfajniejsza i najukochansza mama pod sloncem
MarioluTak jade jutro do ZOO do Chorzowa
fajnie byloby sie spotkac o ktorej jedziesz?My myslimy tak o 11-12 wyjechac.
AHA
Kasiu Widze,ze nie ma mnie na pierwszej stronie wiec prosze o dopisanie
Mirek ur.5.01.2008r 4100g 59cm tel.502-488-374
Dziewczyny super zdjecia powstawialyscie nasze dzieci sa takie sliczne i juz duze
Zycze wszystkim solenizantom zaleglym 100lat
U nas wszystko ok,Julia pojechala wczoraj do mojej mamy i dzis popoludniu albo jutro rano wraca,a jak mi moja mama pisala co ona mowila i co wyprawiala to plakalam ze smiechu taka agentka ze hej np:"Babciu kupisz mi domek" Moja mama sie pyta jaki domek bo myslala ze taki dla lalek a ona mowi"nie taki jak ty masz z basenem" moja mama mowi ze domek ma ale basenu nie ma a Julka na to "ale mozesz mi kupic prawda?"
Jak wysiadly z auta to uczyla moja mame tanczyc w kolku jak w przedszkolu i moja mama sie smiala,ze "ludzie stoja na przystanku i sie patrza a babka z wnuczka odprawia przedszkolne tance"
.....Agentka jest niezla...My cale dnie teraz na dworze spedzamy bo piekna pogoda i szkoda mi dzici w domu trzymac,wiec wpadam ok poludnia tylko zrobic obiad,sprzatnac i dalej na dworek
Dobra uciekam buziaki
[ Dodano: 2008-05-31, 08:27 ]
Ahaaaa zapomniałam napisac do madziarka81
Madziu Ty mieszkasz w Szczecinku tak?To jest ten Szczecinek w pomorskim?Ja 16 lipca bede calkiem niedalego bo w okolicach,Chojnice-Człuchów jedziemy tam na wakacje