DZIEń DOBEREK
Jejku mam tak zalatany ten tydzień,że już powoli mam dość,a co dopiero bedzie pod koniec
A tak tesknie za wami,za naszymi pogaduchami
Ale dobra najpierw konkrety...
[url=h[url=http://www.caption.it/]
[/url]
No co z głowy to z serca
Agus to ty teraz stara nonono jesteś,hi,hi
A my wczoraj wróciliśmy troszke póxniej niź mieliśmy,ale spoko.Ja sobie troszkę winka z teściówką i mouja mamą wypiłyśmy
Ale to jest nic bo dzis tez muszę jechać i zamówić torta dla Maksia bo tam gdzie chciałam czyli blisko pracy,to guły wogóle niewiedziały,ze owy tort robi cukiernia.Zero katalogu,ach wogóle czeski film
Więc dzis jadę koło mojego starego domku czyli mojej mamy i tam zamówię,tam juz jest normalna obsługa
No ale juz od jutra siedze na miejsu i powoli bede robiła co nie co,tzn muszę wyprać firany,bo wczoraj jak zaobaczyłam moja firanę w kuchni to pimpongi mi wyszły
A wogóle to wczoraj wpadłam na pomysła,zeby Maksiowi zrobić kinder bal!!! Z tym,ze w nonono znajomi z dziećmi ale to w niedzielę,a w sobote to dla rodzinki no i podwójnie 30 i 5
Dzis musze obzdzonić,wczoraj kumpel sam się nawinął,bo akurat i tak chcieli nas odwiedzić,także pasi
GOZDZIK-focie piękne,a jak Juleczce urosły włoski
śliczna dziewczynka i ta antenka-zarabiście
No i brawa za 8 żębola
KAROLCIA-Maciejko bidulek jeszcze swalczy z choróbskie,a kysz od Macia
BECIA-dzięki że tak ci sie podobały focie. Tej ciociula kuruj się-natrzyj sobie na noc stopy czosnkiem i wypij te grzane piwko,musisz być mobilna dziś dzampreza u Agi!!!
AGULA-zdjęcia the best,nie ma jak to sobie same zrobić zdjęcie! A z czego ty chcesz schudnąć glizdo
Ooo pranko kończy się prać,zaraz rozwiesze zjem już śniadanko i Michalina się pewnie obudzi
Stawiam wszystkim
[ Dodano: 2008-02-26, 08:11 ]
GOZDZIK-
DZIęKUJE ZA MAKSIA JESTEś KOCHANA