I jestem wieczorkiem ;)
Moje kochane dzieciaczki zasnely,najpierw Marcusek pozniej Nicolinka i jest Ok.
Przede mna pracowity weekend.. w niedziele przychodza do nas tesciowie na obiad i mam troche pracki przy tym obiadku ;) Bedzie rosol i zamierzam zrobic wlasnej roboty cordonblaue (piers z kurczaka a w srodku jest szynka + ser zolty ;) ) i do tego buraczki i kluski no i chce tez ciasto upiec takie dobre z brzoskwiniami i chcialabym po prostu dobrze wypasc
no zobaczymy .. w kazdym razie w niedziele jest Dzien Dziecka i ciekawe jak sie Nicolince spodoba prezent.. a malemu naszemu Marcusowi kupilismy ochroniarze takie przeciw sloneczne na szybe do auta wiec kazdy cosik tam dostanie :)
A co wasze pociechy dostana na Dzien Dziecka??
Dziekuje wam za mile slowa jesli chodzi o moja mame.. niema telefonu tam w szpitalu gdzie jest.. i nie mam jak do niej zadzwonic.. ale ja rozumiem ja tylko w polowie jak z nia rozmawiam ale mimo wszystko chcialabym zadzwonic no zobaczymy..
U nas dalej sa ciekawe pogody.. dzisiaj byl taki upal ze juz nie szlo wytrzymac a pozniej naraz przyszla burza i grad i pozniej bylo tak fajnie orzezwiajaco i tak i tak cieplo ale nie tak jak wczesniej :)
Mama_Kingi dzieki za mile slowa i komplemenciki :)
Maggie to ci zbieg okolocznosci z tymi latami naszych mamek ;) No tylko ze ty jestes odemnie tylko troszke starsza ;) A to faktycznie idzie sie zdenerwowac ze pracowalas wiecej dni a zaplacili ci tylko za dwa?? No mam nadzieje ze dostaniesz ta reszte pieniedzy
Mama_Emilki tez zycze ci udanej jutrzejszej pogody i smacznego grilla my planujemy tez w niedziele po obiadku zrobic sobie grilla i jeszcze musze salate na grilla zrobic takze naprawde mam duzo roboty ale poradze sobie ;)
A jutro po polodniu to wezme dzieci i pojdziemy tradycyjnie juz na taki sobotni spacerek na plac zabaw mam nadzieje ze nie bedzie juz tak goraco ;)
A teraz uciekam spac bo trzeba sie wyspac troszke ale narzekac nie moge bo dzieci ladnie spia w nocy i jest ok . Dobranoc papa