Witam was , kurka u nas w piątek burza była i od tego czasu netka nie było , dzwoniliśmy oczywiście do netii ale oni powiedzieli że to na pewno coś na lini .Więc dzwonimy do tepsy a oni że kogoś przyślą, za godzinkę miałam telefon dzwonił technik z tepsy i pyta mnie o co chodzi więc ja mu: no że internet nie działa , gośc stwierdził że to na pewno uszkodzony modem i mam zadzwonic do netii i powiedziec że był niby u mnie i stwierdził uszkodzenie modemu.
Ja do niego że jak może gadac jak nie widzi , więc przyjechał z wielką łaską i no faktycznie okazało się że to ten modem.Najgorsz
e jest to że do netii wysłał pismo że niby nikogo w domu nie zastał
No ja tego nie rozumie , jak tak można kłamac
Na szczęście kupiliśmy modem no i jestem
Dla Juleńki z okazji pierwszej rocznicy:
Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.
Frydza Wikunia ma mistrza z minkami
a Dominiś uroczy taka mała kruszynka nie mogę uwirzyc że jeszcze rok temu o tym czasie Wikunia w brzusiu była.
Co do kąpieli w czasie gorączki to raz Wikunie kąpałam jak jeszcze malutka była , i po zastrzyku gorączkę miała no i w tedy jej pomogło a tak to nie wiem bo rzadko mi gorączkuje.
Zaś co do ciepłego ubierania w czasie gorączki to też nie wiem co dobre a co złe , wiem że na pogotowiu mówią :zimna woda i okłady .
Moja Wiki też się puszcza sama potrafi prześc kawałek
czasami jak by chciała biegnąc , za szybko sobie to bierze hi hi
Frydza filmik rewelka
Kamilko no no to się wyszalałaś , no i czasami czeba się poświęcic dla odrobiny relaksu
Magda no no sofka i stolik no super pstrykniesz zdięcia???
Alexandrowicz no faktycznie szkoda pupki , no ale faceci tak mają :zaburzenie węchu , przynajmniej M tak ma .