Witajcie kobietki,
Indigo - wiem wiem z tą pupą
dzis już prawie nic nie było znaku po odparzeniu..co do konsystencji kupy - u nas bardzo różnie, mysle ze to zalezy od tego co je, raz rzadko, raz takie bobki, raz normalnie, a tak na marginesie - czy buraczek moze powodować zatwardzenie??????bo ostatnio dwa dni jadł pod rząd i takie bobki robił...
co do jedzenia - hm u nas to w porównaniu z Wami chyba kiespko - po 8 rano butla - 210 - 240, po 11 kaszka, po 14 obiad - kurczak, lub indyk plus jarzynka, zawsze ziemniak plus cos, dzis np robie brokuła, później owoce, Alek jest wybredny - nie lubi nic prócz banana, jabłka, moreli - ostatnio dodaje do owoców rozpuszczonego herbatnika albo biszkopta, kolacja po 20 - kaszka, a tak poza tym - chrupki i no właśnie Alek uwielbia soki.....odkąd zaczełam mu podawać nie chce wody, kiedys duzo pił wody a teraz mam problem - w ogóle nie chce:-( CO SĄDZICIE O SOKACH???ILE DAJECIE W CIAGU DNIA???mój Alek potrafi wypić za jednym zamachem całą butle bobofruta marchwiowo jabłkowego takiego gęstego i to dwa, trzy razy w ciągu dnia - to za dużo nie?????
aa Indigo - fajny pomysł na roczek, a co tanców - nasi chłopcy maja podobne hobby
mój tez tak tanczy, tez czasem sie śmieje bo to przezabawne i przeurocze...
Edyta - Wiki fajna dziewczynka, baa - kobietka - w tych kolczykach slicznie
Magda - gratuluje zakupów mebli
a my dzis - w domu dopiero po 21, myslałam ze bedzie luźniejszy dzien - a jednak nie...najważniejsze - ze mamy pokrowiec frotte na Alkowy fotelik, teraz tylko trzeba go uprać i zamontować (dobrze ze wyczytałam ze maxi cosi maja cos takiego w sprzedaży...bo to naprawde super rzecz na lato). a poza tym - mega upał dzis u nas był....jutro znw od rana działamy, musze jutro zaniesc Alka mocz do badania, lekarka zleciła, bo powiedziałam ostatnio ze Alus mniej siusia w nocy, no to zaniose ale mam nadzieje ze bedzie wsz ok.
dziewczyny - czy Wasze dzieci maja juz rowerki????my chcemy Alkowi jako prezent na roczek ale takie srednie są...oiczywiscie wszystkie wyprodukowane w chinach, wiekszosc plastikowe kółka i takie te siedzenia niewygodne...namierzylismy w jednym sklepie dosc fajne dwa typy - gumowe kółka, siedzisko wyprofilowane, ale nie ma na nóżki podstawek porzadnych, ale jak nic innego nie znajdziemy, to pewnie weźmiemy cos z tego, a tak wogóle - Alek do tych rowerków w wiekszosci za duży...wiec dobrze ze z neto nie zamawialismy....
no i jeszcze bym pisała, ale padam, wiec jeszcze jedna oferte pracy wysyłam i lece do wanny...
buziaki do nastepnego razu