doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2008, 14:24

stalam metr obok niego za drzwiami balkonowymi i walilam a ten nic ale juz jestem w domciu...
moge sobie wyobrazic jak to wygladalo!
Jagodka,ja i tak podziwiam ze studiujecie oboje i jeszcze razem
to fakt studiowac razem to musi byc ciezko... ja z moim A. tez bym nie wytrzymala...

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

06 cze 2008, 16:01

witanko !!!

Zborra ten drink to tylko pepsi z waniliowym sobieskim i lodem .... tak dla wieczornego relaksu ....
a dzis dzien sprzatania ..........
a te moje dwa łobuzy cały czas sie kłuca wwwwrrrrrr

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2008, 16:46

cześć
KUlka na bank wypróbuję!!! nigdy specjanlnie nie lubiłam drinków, ale ostatnio nawet mi wchodzą! szczególnie wódeczka z sokiem z hortexu kokosowym party! w ogóle nie czuć wódki!!!

Glizdunia ale jaja...to musiał nieźle usnąć!!!

Jagódka...tulimy, tulimy!!! no już, uśmiechnij się!!! będzie lepiej, jutro :-D

Sikorka...coś Ty...glupia???e........niemożliwe...a te 5 na studiach skąd? chyba że rymowanki im piszesz :-D

Doris masz śliczne zdjęcie na naszej klasie, lasencja!!! a pzreprowadzka...cóż, mnie by też przerażała, szczególnie Wawa...ale ja na wsi mieszkam, więc nic dziwnego. Ty w mieście, więc to tylko zmiana na większe...Nie ważne gdzie, ważne czy byłoby Wam lepiej.

U nas ok, młoda właśnie śpijka. Noc luzik. Ja już po pracy...zaraz zabieram się za kurze, jak Hanuta wstanie to odkurzam, a J ją weźmie, potem zmiana. I słodkie lenistwo mam nadzieję.
Pogoda piękna...chyba czas na inaugurację sezonu basenowego :-D Tylko ten jej katar...???

dobra, zmykam na razie...pa!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2008, 16:59

ja wlasnie sie szykuje do pracy... nie chce mi sie zwlaszcza ze te nocki mnie wykanczaja... a najgorsze jest to ze mam tylko 3 dniowki w tym misiacu i reszta same nocki - masakra jakas...

KUlka, ja tez wyprobuje takiego drina, ale dopiero gdy bede miala jakis wolny wieczor... czyli nie za predko... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 cze 2008, 18:00

hmmmm Doris,no nocki sa fajne jak sie jest samotnym....sprawdzalo sie to u nas bo oboje z A. tak pracowalismy dlugo,ale teraz z dzieckiem to podziwiam bo bym chyba ledwo zipala....bo to jednak trzeba pospac do 14.00.....

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

06 cze 2008, 19:36

ojej to ja tu wpadam jak zwykle po dwóch dniach przerwy a tu już nowy wątek rozkręcony :ico_olaboga:

to i ja się melduję i bardzo Ewcik gratuluję pięknego wystroju pierwszej stronki :ico_sorki:

OGROMNE CIEPLUTKIE UŚCISKI I BUZIAKI DLA JAGODZIANKI !!! :ico_buziaczki_big:
spóźnione ale szczere - z serducha :ico_wstydzioch:

to lecę do mojej bo wariuje
dziś spała pół dnia :ico_puknij:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2008, 19:46

hej
ja juz po egzaminie, nie jestem specjalnie zadowolona ale mam co chciałam , nic prawie nie uczyłam przeczytałam tylko 2 razy notatki no i dzis nonono..miał byc test jednokrotnego wyboru no to sie nastawiłam na test a tu co..test + chyba połowa pytan opisowa i ja w tym momencie rybka :ico_szoking: licze na cus ze chciaz 3 bedzie..w kazdym razie dzis z okazji napisania wszystkich egz maz zrobi mi za chwile drina i troche sie zrelaksuje, bo kurna przez ost tydz same stresy..
dzis zas mama sie uczepiła A ze sie umawia z kolegami - bo miał jechac z Mila obejrzec nowo wybudowany dom kumpla z pracy w tym czasie jak ja byłam w szkole - jak maja przyjsc robotnicy piec do centralnego przetransportowac do piwnicy :ico_puknij: w koncu i tak nie przyszli a A swoje wysłuchal :ico_noniewiem:

glizdunia a wy tylko 1 komplet kluczy macie, ze musiałas kiblowac na tarasie?? :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 cze 2008, 19:57

Lady,gratuluje zakonczenia stresow!!!zrelaksuj sie bo zasluzylas!!!a no i jeden komplet mamy kluczy,bo jakos nam sie nie dorobilo drugiego jeszcze bo teoretycznie niepotrzebny skoro zawsze ktos jest w domu :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2008, 20:42

glizdunia no ale jak masz takiego Misia-spioszka to moze pomysl chociaz o jednym kluczu awaryjnym?!?! :ico_noniewiem:

no moj mezu zrobił mi kolacje, kto wie moze i cos wiecej mi zaproponuje dzisiejszego wieczoru?
no to sie zegnam
do jutra :516:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 cze 2008, 20:55

najpierw spożnione dla Jagodki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
mi padł komputer 0 teraz duzy przyjechał - spryskuje drzewa na tarasie - to korzystam z kompa :-D
nowe progi - nowy domek - ładniusi :ico_brawa_01:
i nie wiem juz co przeczytałam .... było cos o studioaniu ....razem - kurna - my czasami razem pracujemy - ciężko - bo ja taka troche narwana jestem = a ten "szef" w pracy a nie mąż ...i ciezko = więc w pracy mowie Pan Mąż hyhyhyyh
wszystkim chorowitkom zdrówka !!! i lecę poczytac bo zgłupiałam co czytałam - nic nie pamiętam

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”