I ja przyglądam się meczykowi.. Polacy pewnie jak zwykle przegrają, chociaż jeżeli będzie odwrotnie to będę mile zaskoczona.
A ja dziewczyny jestem strasznie zla mamy tutaj cyfre no i nie mamy polsatu ogladam mecz na hiszpanskiej telewizji no ale oni nie puszczaja wszytkich meczy i nie wiem jak bedzie z nastepnymi
My w Londynie mamy cyfrowy polsat - zarejestrowany jest na Rafała i akurat jak wróciliśmy od niego do Warszawy to jeszcze tego samego dnia przyszła nam nowa karta do dekodera. Rafał więc podał mój adres i wysłali nam tą kartę do mnie do domu ale przez ten strajk poczty jeszcze nie doszła. No i Rafał jak wrócił do Londynu to powiedział, że oczywiście telewizja polska nam nie działa
Mam nadzieję, że dojdzie przed moim wyjazdem. Wogóle też przez ten strajk nie można na poczcie nic załatwić. Ani wpłacić pieniędzy za zamówienia na allegro ani też paczki nie dochodzą
Ostatnio w aptece spotkałam koleżankę z klasy z podstawówki.. w ciąży jest.. dopiero 14 tydzień ale brzuch już widoczny mocno. Tak z nią rozmawiam.. powiedziała, że ma zagrożoną ciążę i powinna cały czas leżeć w domu. I jest to jej 3 ciąża - 2 poprzednie poroniła - pierwsza w 17 tygodniu, druga w 25
. masakra. Ona ma zbyt krótką macicę czy coś..
[ Dodano: 2008-06-08, 21:46 ]
Jakoś tak zasmęciło się u nas
Trzeba to zmienić
No rzeczywiście Gonia ledwo wstawiłaś fotke na NK a komentarze się posypały