Fajne imie dla corci wybraliscie

no wlasnie ja tez nie wiem jak z ta zmiana ciuszkow, no wiadomo jak sie uleje, osika to trzeba zmienic ale reszta, nie mam pojecia

Fajne imie dla corci wybraliscie
no poczekamy az sie jakas wypowie...moze nam cos niecos rozjasni...no wlasnie ja tez nie wiem jak z ta zmiana ciuszkow, no wiadomo jak sie uleje, osika to trzeba zmienic ale reszta, nie mam pojecia mam nadzieje, ze pozostale dziewcznyny cos podpowiedza na ten temat
no pewnie kochana, jak masz okazje i jest w dobrym stanie to pewnie, wszystko wypierzesz i bedzie ok, a corcia na pewno Ci wybaczy, ze wozeczek nie jest nowy, to nie jest najwazniesze. Zawsze to juz mniejszy wydatek jestJa chyba zdecyduje sie na kupno wozka od znajomej.Ona ma Chicco Trio ten co chcialam nawet juz go ogladalam...stan idealny i wszystko przemawia za tym ze go wezme...szczegolnie ze nowy kosztuje 500F a ona chce ode mnie symboliczne 50F boi jej sie niechce wystawiac na Allegrowiec oszczednosc bylaby znaczna...nie chcialam uzywanego wozka...ale on nawet niewyglada na uzywany poza tym kazda czesc mozna wyprac wiec mam nadzieje ze mala nie mialaby mi zazle jakbym jej taki kupla
no wspolczuje wam ja to taki len ze juz od dawna w domku siedzeCzesc dziewczyny,widze,ze wy plotkujecie od rana,az Wam zazdroszcze,ja jeszcze 4 tygodnie nie bede mogla Jestem juz taka zmeczona,ze chyba sie wyrzygam ta robota!
wogole mnie nie straszcie ze moge miec chlopca bo bedzie chodzil w rozowych sukienkachMoj synus bedzie mial na imie Kuba,chyba ze sie lekarze pomylili .......wtedy Laura
Dziewczyny Wy mnie nie straszcie ja na synka sie nastawilam i nie chce pomylki, bo wszystko kupione pod synka, ale mam nadzieje, ze dwoch lekarzy sie nie pomylilo
Ha ha!!!!! dziewczyny,u mnie w pracy koledze urodzila sie w zeszlym tygodniu dziewczynka,ktora od 16 tygodnia ciazy w kazdym usg byla potwierdzana przez roznych lekarzy jako chlopiec,dlatego zwatpilamDziewczyny Wy mnie nie straszcie ja na synka sie nastawilam i nie chce pomylki, bo wszystko kupione pod synka, ale mam nadzieje, ze dwoch lekarzy sie nie pomylilo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość