halo!!! wita sie nocny marek
jutro wkleję Wam zdjęcia z usg i obiecane zdjęcie brzuszka, a dziś tylko szybko-
sarenka, cudowne to zdjecie twojego Bejbika!!!! świetny wynalazek....
ja chyba ostatecznie, mimo ogromnych chęci, podjęłam zdroworozsądkową decyzję, że lepiej chyba przeznaczyc te pieniądze na rzeczy dla dziecka. Zwłaszcza że nie zawsze mozna trafić na dobrego lekarza z zacieciem fotograficznym i usg 4d okazuje się sporym rozczarowaniem. W każdym bądź razie błagam o wklejanie zdjęć
będziemy mogły stwierdzić, czy Bejbiki były już do siebie podobne, jak juz przywitamy je po drugiej stronie brzuszka
Co do płci....babeczki, ja do dziś miałam koszmary, że okaże się że mam córkę i co ja wtedy zrobie z tymi ubrankami
niby nie mam ich na razie dużo, ale jednak...no i nie chodzi o pieniądze tylko przede wszystkim o psychiczne nastawienie....
no ale lekarz potwierdziła mi dziś, że mamy synka i jestem spokojniejsza. Bo to juz trzecia diagnoza
zresztą z chłopem ciężej się pomylić
dobra, lece spać, bo mi się Kropek całkowicie na tryb nocny przestawi....no w końcu musi byc podobny do rodziców, a u nas zycie zaczyna sie po 22
acha-po raz kolejny potwierdziła się diagnoza, że nasz Synek jest prawie dwa tygodnie młodszy, niz wynika z obliczeń. Owulację musiałam mieć tydzień przed koncem cyklu, a cykl mam 33-35 dniowy....
więc prawdziwy cud
według tych ustaleń jestem obecnie nie w 23 ale 21 tygodniu ciąży....