wisienka fotki przecudowne

tak nam rosna te nasze bobasy kochane :) a jesli chodzi o podroz napewno wszystko sie uda i w koncu w Polsce tez wam bedzie napewno dobrze, ale kto to mowi, ja bym do polski tez wrocic chciala ale to nierealne poki co...
dziewczynki znalazlam swietna stronke z rymowankami i roznymi wyliczankami dla maluchow
http://forum.28dni.pl/discussion/265/wi ... -pociech-/
polecam, ja ostatnio malej robie warzyla myszka kaszke i sobie musialam przypomniec kilka innych, warto zajrzezc :)
u nas z nocnikiem to bylo tylko jednorazowe a nie mam kiedy jej sadzac, pzoa tym ja czekam az zacznie byc stabilniejsza na nogach bo ona sie rwie do stania ale sie kiwa, sama zreszta kombinuje
u nas pogoda tak paskudna a ja od samego rana mam chandre, wczoraj mialam jazdy, a szlo supe az mi w koncu zgasl dwa razy samochod i sie potem wkurzylam bo wiedzialam co zrobilam zle ale sie zestresowalam bo z amna stal sznur aut i dzis wogole nie mialam checi jechac autem ale pojechalam w dwie strony i bylo fajnie a mezus mnie nawet pochwalil, mimo to mam jakis humor do nonono.... jedyne co to mnie trzyma amelusia bo mezus w pracy a ona w super humorku, dzis sobie siedziala w lozeczku i sie slicznie bawila, kochana jest
[ Dodano: 2008-06-12, 17:36 ]
zaraz sie wsciekne!!!!!!!!!!!!!!!!napisalam wam takiego ladnego posta i mi go zezarlo

mam dzis taaaakie nerwy a teraz to!!!!
wklejam fotke z wylicznkami jesli chcecie
http://forum.28dni.pl/discussion/265/wi ... -pociech-/
ja robie malej warzyla myszka kaszke i teraz sobie przypomnialam kilka innych, polecam
napisalam wam ze wisienko piekne fotki, przecudne
teraz to pisze w skrocie, mam nerwy bo wczoraj na jazdach zgaslo mi auto, podjechalam do skrzyzowania, zobaczylam w lusterku sznur aut za mna i zpanikowalam, wiem co zrobilam zle i ogolnie mam od wczoraj do nonono humor, jedyne co mnie trzyma dzis to moja amelusia bo mezaus w pracy a ona jest kochana, dzis sobie siedziala grzeczniutko w lozeczku i sie sama zabawiala, super

, jechalam dzis do pracyw dwie strony ale nie mialam jakos ochoty ale zrobilam to po to bo przeciez caly czas chce to rpawko zrobic, a to chyba jakis moj kryzys, sama nie wiem, humor zly to tak to jest,
[ Dodano: 2008-06-12, 17:37 ]
o a jednak sa oba posty, matko, ja mam juz dosc