Witajcie kochaniutkie
Ja od dwch dni nie mogę się dostać na forum Ale w końcu się udało
Pati dziękuję bardzo, czas faktycznie szybko płynie a ja dzięki temu nabieram optymistycznego spojrzenia w przyszłość Nasze kochanie od wczoraj wyraźnie do nas puka z brzuszka czułam nawet ręką na brzuszku
Aniu naklejki o ktrych pisałaś są świetne, też się nad nimi zastanawiałam ale zdecydowałam się na gwiazdki fluorescencyjne i do tego tematycznie kinkiet na ścianę w kształcie księżyca Zamowiłam już pościel na allegro i nie mogę się doczekać aż dostanę A pokoik już skończony, tylko uprzątnąć trzeba
blumek ja też się zastanawiam jak rozwiązać sprawę "gdzie wstwić łużeczko". Mam straszny dylemat chciałabym aby dziecko było przy mnie a z drugiej strony chciałabym aby od początku było w swoim pokoiku. Wiem że nasze łużko i łużeczko dziecka się tam, nie zmieści. Nie chcę też spać oddzielnie z mężem, nie wyobrażam sobie tego. I tak się zastanawiam nad takim rozwiązaniem aby dziecko spało u siebie i my u siebie pokoik jest tuż przy naszym pokoju ale już sama nie wiem
osita mam nadzieję że u Ciebie wszystko wpożądku. Dziwnie lekarze zareagowali, może skonsultuj się z innym lekarzem A moje bole są objawem rwy kulszowej. Boli mnie przy kości ogonowej i promieniuje na prawy pośladek tak że kuleję na prawą nogę. Ma podobno minąć po leżeniu, ale jek narazie nie mija, no może troszkę.