moze przez te pogode,moja tez jest marudna a jak były upały to była tragedia.
moja też przez ostatnie dni non stop marudzi szczególnie na spacerze.. 3 dni z rzędu wracałam na sygnale

moze przez te pogode,moja tez jest marudna a jak były upały to była tragedia.
skad ja to znam hehemoja też przez ostatnie dni non stop marudzi szczególnie na spacerze.. 3 dni z rzędu wracałam na sygnale a jak tylko przekroczyłam próg mieszkania to uśmiech od ucha do ucha. Nie chce spać na polu.. jak wychodzimy to zasypia, budzi się po pół godziny i zaczyna marudzić a potem jest bek.. może nie chce już leżeć w głębokim wózku? Wozicie już w spacerówkach?
hahaha u mnie to samo.moja też przez ostatnie dni non stop marudzi szczególnie na spacerze.. 3 dni z rzędu wracałam na sygnale a jak tylko przekroczyłam próg mieszkania to uśmiech od ucha do ucha. Nie chce spać na polu.. jak wychodzimy to zasypia, budzi się po pół godziny i zaczyna marudzić a potem jest bek.. może nie chce już leżeć w głębokim wózku? Wozicie już w spacerówkach?
a mnie zaczepiła jakaś nieznajoma i zaczęła dopytywać się dlaczego to dziecko tak płacze.. a to może brzuszek, a może jakiś robaczek wpadł do wózka? a może głodna?prawie ze na srodku jezdni ja z wózka wyciagałam zeby ja po pleckach poklepac
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość