My myślimy w przyszłości o piesku,jakieś bardzo łagodnej rasy .spokojnego
Nie wiem co rozumiesz przez spokojnego. Np Labradory są ładne, mądre ale dl mnie ciotowate

Najbardziej lubie terriery i zawsze je lubiłam, bo są pieskami, ale są czasem charakterne jak koty. Wychowanie terriera dla mnie to podwójna satysfakcja, bo to są psy, które zrobia co im powiesz, ale jak będzie im się chciało
[ Dodano: 2008-06-17, 12:23 ]
a moje szatańskie dziecko od jakiegoś tygodnia opanowuje sztukę kucania i idzie jej co raz lepiej. Własnie sciągneła sobie zakreślacz ze stołu i jej spadł i tak fajnie się złapała i ostrożnie kucnęła i wzięła go spowrotem
[ Dodano: 2008-06-18, 00:46 ]
Mam straszny problem: Maruś dostał propozycję wyjazdu do Irlandii na 3 miesiące do fabryki DELL'a. Wszystko fajnie, kasa gruba bo 1200 € tygodniowo, ale myśl o 3 miesiącach rozłąki mnie przeraża. Do tej pory nie rozstaliśmy się na dłużej niż 2 tygodnie. Nie wiem co myśleć, tym bardziej, że wyjazd już za 2-3 tygodnie!!! Powiedziałam mu, że ja i tak będę tęsknić więc nigdy nie powiem mu "jedź jak najszybciej", zobaczymy jak się sprawa rozwinie, ale tak mi smutno

chyba pojadę do mamy na całe wakacje bo co robić...