no to chyba jedyne rozwiazaniemusze sie zapytac nasza Izunia z UM jest moderatorem i mozna by ja spytac co mozna z tym zrobic
widzialas jak ladnie Zirka na lutowkach zrobila???
no wlasnie mialam sie pytac gdzie jestec -pewnie nacmika poszlas nie sciemniajzagubilam sie w akcji
hahahahahah no to terz polece do sklepu i bede dotykac wszystkie i jak co to do Ciebie zadzwonie i sie zapytam jaki jest ten Twoj w dotyku a tak powaznie to widzizlam ze pisze cos takiego tag:13,5 -czy jakos tak wiec to 13,5 musi bus grubosc nie????Spiworek kupilam na dotyk,taki nie za gruby nie za cienki,bo mam marne doswiadczenie w kupowaniu spiworkow
no wlasnie nie wiem, trzeba by bylo sie spytac raz sie pytalam to napisali mi ze nie ma problemu tylko wtedy przesylka jest drozsza ale np mozesz poprosic kogos w PL zeby kupili zaplcili i do Ciebie wyslali ja tak zawsze robie wtedy jest taniej.Swietne te zaslonki,ramka tez fajny pomysl.A powiedz mi,gdybym cos kupowala na Allegro czy oni mi to przysla do Anglii,czy nie mam szans?
no to superPowaznie ?Super! Znalazlam wozek za 150£ taki jak u nas kosztuje 260
no wlasnie mozna by bylo wlasnie poodbnie jak zirca zrobic bo tez tak wlasnie chcialam i jeszcze obok wpisac nasz wiek i skad jestesmy. Wiesz jakis czas temu rozmawialam z Izunia o tym i ona mowla, ze mozna zablokowac watek wrzesnien i zalozyc wtedy nowy.-oze da rade-fajnie byloby bysmy mialy ladnie i czytelnie wszystko
no to moze sie uda jest nadziejano wlasnie mozna by bylo wlasnie poodbnie jak zirca zrobic bo tez tak wlasnie chcialam i jeszcze obok wpisac nasz wiek i skad jestesmy. Wiesz jakis czas temu rozmawialam z Izunia o tym i ona mowla, ze mozna zablokowac watek wrzesnien i zalozyc wtedy nowy.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość