Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 07:16

eeee chciałam oznajmić - że mnie nie było - bo mi komputer padł - o czym pisałam ... a nie ze olewa...
u mnie teraz jest koleżanka w 8 m-c ciązy - jest sama - dużo pisania ..na później - co do spotkasnia - jak nie będę miała zjazdu firmowego - to się pisze
dobra lece do małego

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 cze 2008, 08:06

hejka...Jagodka no poszalalyscie z godzina...u mnie tez coraz gorzej...dzis pare minut przed 6.00 wstala a jak robi te 1 drzemke na dzien to idzie spac punkt 19.00.....
Gosia...fajnie ze jestes...dawal i opowiadaj wszystko jak leci....my stesknione :-D
Zborra,Sikorka....kurde fajnie macie z tymi przetworami...u nas truskawki takie drogie .....niby tansze niz w zimie ale i tak za drogie dla nas zeby zapasy robic....a juz nie mowie o czeresniach!
Maya juz mnie maltretuje z ranca.....calowania mi odstawiala zeby mnie obudzic,szczypala mnie...ciagnela za uszy....i ogladaala cycusie :ico_szoking: ...matko co za dran maly,wszystkie chwyty dozwolone zeby mame obudzic!

a ja z pytaniem do Sikorki,masz odbite zeby Karolka na piersi po karmieniu?bo ja mam ,chyba Mayi gdzies zawadzają i wbija mi niechcaco w piers...gorne zeby zostawiaja mi glebokie slady i czasem nawet dosc bolesne :ico_noniewiem:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

20 cze 2008, 09:09

hej, widzę że spotkanko u Sikorki :-D chciałabym przyjechać ale do sierpnia to jeszcze duuużżżżoooo czasu i nie wiem jak będzie czy T dostanie urlop, bo samej to za daleko

my walczymy z brzydkimi kupami, już mam ich serdecznie dość :ico_zly: wczoraj było lepiej a dziś znów brzydka, a przecież jest na diecie, już nie mam pomysłów, jak się obudzi to idę do lekarza, dzwoniłam do niej kazała podawać smectę i enterol i daję ale widocznie nic nie działa, więc muszę jednak iść, aaa pochwalę się Wam że idzie 7 ząbek dolna prawa dwójka a i z drugiej strony jest dziąsło rozpulchnione więc pewnie będzie astępny za chwilę, a tak poza tym to stara bieda, to co zwykle, dom dziecko z T komunikuję się tylko służbowo i chyba tak jest najlepiej, wczoraj próbował coś zagadać ale tylko odpowiadałam na pytania i koniec rozmowy, trwa to już 2 tyg, i co najlepsze ja jestem spokojniejsza :-D ze nie muszę się użerać z 25 letnim facetem który zachowujer się jak dziecko i nie zauważa własnej żony ale mniejsza z tym, nie będe sobie tym zaprzątać głowy mam ważniejsze rzeczy czyt. brzydkie kupki :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 cze 2008, 09:33

Kate,no to chyba jasne skad te kupki!!!zeby idą to i rozwolnienie wystepuje...to chyba normalne...Maya ma zawsze brzydkie jak zeby wychodzą i np. jak jest przeziebiona!!!!a sprawa meza...no coz...2 tyg. to dlugo i czym dluzej tym ciezej ale skoro Tobie jest lepiej!Maya wysyla buziaki do narzeczonego!!! :-D :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 09:40

hej
u nas nocka spokojna, mała obudziła mnie o 7:15 wiec luzik, rytuał codzienny odbebniony, teraz sie bawimy, za nie cała godz drzemka, wiec dla mnie czas na gary i przygotowywanie obiadu..
juz o 13:30 wyjezdzam do szkoły..biblioteka wpisy i te sprawy, wiec Mila godzine skazana na tesciowa a potem z tatusiem bedzie buszowac, a jak wroce to juz bedzie spała :ico_noniewiem:

sikorka mi to w sumie jest jedno gdzie sie przespimy, ale im taniej tym lepiej :ico_noniewiem:
wogole to jak powiedziałam A o naszych planach spotkania sie to sie przeraził ze bedzie musiał tak daleko jechac samochodem :ico_noniewiem: tzn nie powiedział samochodem tylko "naszym Tico, taka trasa" :ico_haha_01: ale jestem dobrej mysli :-)

kate to skad znow sie te brzydkie kupy wzieły??

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 11:08

Helo,
Melduję się i ja.
Sikorka co do spotkania to ja bym bardzo chciała i mam nadzieję że nic nie wypadnie i przyjadę :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 cze 2008, 12:17

Maya spi a ja musialabym sprzatanie odwalic wieksze takie...a nie chce mi sie oblednie :ico_olaboga: ......na obiad bedzie zapiekanka z brokulami wiec juz jest w polowie gotowa....wogole to bedziemy sie pozbywac mebli z salonu i trzeba je ogarnac,zrobic fotki i wywiesic ogloszenia......ale to jutro zrobim bo A. ma wolny dzionek w koncu....ach juz wkurza mnie ten tv stojacy i zagracajacy cwierc pokoju :ico_zly: ...gdybysmy mieszkali na swoim to juz dawno wisialby na scianie jakis zgrabniejszy!potykam sie o wszystko bo salonik pyci a na srodku jeszcze basen Mayi z kupa zabawek :ico_olaboga: ......

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 14:43

GLIZDUNIA, na mnie też czeka góra roboty a chęci brak :( Chociaż już 2 prania wstawiłam i wywiesiłam i odkurzyłam cały dom a jednak na więcej nie mam ochoty :)

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

20 cze 2008, 15:23

witanko.......
hmmmmmmmmm.....
a ja wczoraj ze starszakiem byłam w przedszkolu na spodkaniu organizacyjnym .. i dostałam taka kartke z wwyprawka ze złapałam sie za głowe ... zeby 3 latkowi do przedszkola wyprawke za 300 zł robic hmmmmmm to co bedzie pozniej .......

a no własnie
Massumi a Twoj Miłosz idzie do przedszkola czy nie ??

Gosiu sliczne ma te oczeta HYbert .. i widze ze noskie gdzies zarył ??

Moj Jakub to sie juz wszedzie wspina musze go pilnowac ...... ahhhhh

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 17:32

KUlka, potem to uz bedzie tylko gorzej
wyprawka do 6 klasy to minimum 600 zl na same ksiazki

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”