Ta ja juz poNo ciekawe czy mmarta pobiegla na basenik

Teraz mam problem zeby do lazieki po schodach wejsc - nie ma to jak zakwasy

Z brzuchem plywa sie tak samo jak bez

Malej sie chyba podobalo bo spi

W czoraj mi nie dawala zasnac i jaj mowie ze jutro wstajem o 7 nie o 9 jak zawsze i zeby lepiej spala bo bedzie miala niespodzienke-ale ona mnie nie sluchala i wojowala

Wiec sie nie wyslapysmy

no ale co zrobic

wiesz co ja jak zasne to spie tak do 2 30 potem tradycyjnie siusiu i do rana wytrzymammam pytanko do WAs czy WY tez tak zle spicie w nocy, czy Wam tez jest tak ciezko, niewygodnie, mi najgorzej jest przekrecic sie na drugi bok, masakra

No to ja znowu wiem zeby plynow nie uzywacAcha wiecie co rozmawialam jeszcze z polozna na temat prania ubranek i powiedziala mi, zeby prac w normalnych proszkach mozna uzyc tylko plynu do zmiekczania tkanin dla dzieci

A jak kupilam 5kg to wcale duzo drozej nie wyszlo

wiesz pewnie by sie nic nie stalo jakbys je teraz wyprala...zreszta ja te co kupilam uzywane mam juz poprane i poprasowane i zapakowane w worek ten bez powietrza wiec w razie czego to sa a za jakis czas wypiore je znowu razem juz z wszystkim-bo narzie i tak nie mam jeszcze komody wiec nie mam gdzie powkladacpytalam czy jak bym teraz poprala ubranka to czy nie za wczesnie, ona mowila, ze nie, ze pochowac i to nie zaszkodzi dzidzi. A w ilu stopniach pierzecie??? Bo na tych ciuszkach co ja mam to pisze ze prac w 40 stopniach tylko, boje sie ze jak ustawie na 60 to sie pospieraja

Co do tej temperatury to niby jest ze 60 stopni