Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 cze 2008, 17:37

oj dziewczyny wspolczuje bo tu wiekszosc rzeczy za free....poziom nauczania nizszy za to ale do szkoly praktycznie kupuje sie tylko mundurek,a on i tak moze byc z uzywanego przeciez bo i wyprzedaze i wogole....

a my dzis z A. na dzien dobry poszalelismy troszke :ico_wstydzioch: i cos mi sie stalo w plecy....i boli i szkoda gadac......juz nie ta kondycja :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:

poza tym u nas leje beznadziejnie i nawet nie ma jak wyskoczyc z domku....

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 17:55

GLIZDUNIA, :ico_brawa_01: za szaleństwo tylko Ty się dziewczyno oszczędzaj i bez jakichś wymyślnych wygibasów żebyś potem nie chodziła połamana :D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 17:57

nie no glizdunia ale ty uwazaj kochana bo rzeczywiscie kondycja juz nie ta

ale przyznam sie ze u nas juz tez nie ta

niby bym chciala ale mi saie nie chce

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 18:13

niby bym chciala ale mi sie nie chce
to dokładnie jak i u mnie :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

20 cze 2008, 18:25

no a zeby było smiesezniej to pani przedszkolanka pracuje 25 h tygodniowo .. i nie wazne ze dla tak małego dziecka zmiana ostoczenia jest duzym wyzwanbiem a na dodatek jeszcze przedszkolanki sie zmieniaja ... no i warunki w przedszkolu tez srednie ..... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 19:22

KUlka, tak jest we wszystkich państwowych przedszkolach i nie dziw się kochana, bo z 25 dzieciaczkami ciężko jest wytrzymać dłużej niż 5 godzin i dlatego ta zmiana pań. Ale taka zmiana często jest dobra, dzieciaczki szybko się przyzwyczajają do dwóch pań, a panie się uzupełniają, często jest tak, że jedna jest bardziej rygorystyczna prowadzi więcej zajęć dydaktycznych, a druga taka do przytulania. I jest to na początku szok dla dzieciaczka, ale jak mu się tłumaczy i rozmawia to szybko zaklimatyzuje się i będzie mu dobrze. A przedszkole bardzo dobrze wpływa na rozwój dziecka. No tak nagadała się znowu przyszła pani przedszkolanka, czy Wy nie myślicie sobie że ja taka przemądrzała jestem???? Mam nadzieję, że nie, bo taka nie jestem, naprawdę.

Co do noclegów w Kozienicach, to są kwatery prywatne w mieście, tam na tej stronie co linka podałam są nawet zdjęcia dwóch domów, to jest w mieście w pobliżu jeziorka, bo reszta agroturystyki to faktycznie za miastem.

GLIZDUNIA, tak dokładnie u nas jest tak samo z tymi ząbkami, ślady górnych mam zawsze odciśnięte i kilka razy zdażyło mu się mocniej zacisnąć jak usnął, a ja w porę nie wyjęłam :-D

Zbora ja z truskawek zrobiłam dżem,(używałam żelfixu) i sok.

Lecę teraz myć Karolka, a potem może wrzucę jakieś fotki z zakończenia roku :-D

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 cze 2008, 19:42

no hejki
ja się piszę na spotkanie!!! :-D mam nadzieję że R będzie mógł, bo ja bez samochodu jestem więc samej ciężko - i w związku z tym to nocleg też jakoś blisko wszystkiego by się przydał no bo bez samochodu to się trudno wydostać potem gdziekolwiek :ico_noniewiem:

ja dziś jeszcze kąpiel i usypianie samotne bo R w pracy
a potem może jakieś zdjęcia w końcu... mamy wreszcie cyfrówkę więc bedzie łatwiej :D

GLIZDUNIA, :ico_sorki: :ico_brawa_01: :-D za wygibasy no no ja coś werwy nie mam ostatnio :/

[ Dodano: 2008-06-20, 20:15 ]
potargana z tatusiem na spacerku :)
Obrazek

zaraz reszta...

[ Dodano: 2008-06-20, 20:24 ]
tup tup po mieszkaniu
Obrazek

dawać mi to ciastko!
Obrazek

no! :)
Obrazek

[ Dodano: 2008-06-20, 20:30 ]
fajnie jest pobawić się z ciocią...
Obrazek

zaraz zaraz ... jak to było...
Obrazek

[ Dodano: 2008-06-20, 20:31 ]
no to trochę nadrobiłam zaległości :D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 cze 2008, 21:05

Anza :ico_brawa_01: :ico_szoking: ...szok szok szok ajk Igusia sie zmienila!!!!jaka sliczna blondyneczka,az tak wyjasniala czy ją poprostu inaczej na zdjeciach widzialam ?sliczna....taka mala kobietka :-D :ico_brawa_01:

a co do wygibasow to hmmm....ja juz pisalam kiedys ze mam wiekszy temperament niz A. i to stwarza problemy czesto :ico_noniewiem: ...i potem sie obrazam z reguly i juz mi sie niechce dluuuugo...niby po cichu chce bardzo ale duma niepozwala :ico_oczko: ...no i wykorzystalam go dzis slodko coz z tego ze teraz jestem polamana...ale dla rewanzu postaram sie jeszcze dzis polepszyc moja kondycje...hihihi...trzeba kuc zelazo poki gorace :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 21:19

wlasnie ja tez zauwazylam ze trzeba isc za ciosem bo czasem to mi sie nie chce z czystego lenistwa
a potem jest lepiej rozładowane napięcie i we mnie i pomiedzy nami to cos wspaniałego
i mniej sie potem klocimy

[ Dodano: 2008-06-20, 21:19 ]
iga boska ja chce wiecej

Awatar użytkownika
anza

20 cze 2008, 21:32

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
GLIZDUNIA, no chyba jej trochę włoski zjaśniały

ale wy sexiary :-D ja to jakiś mam mały temperament w tych sprawach a ostatnio to jeszcze wieczne zmęczenie i niewyspanie wygrywa z nocnymi igraszkami... i R się w dzień zaczyna dobierać :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”