Dzień Dobry
Dołączam się z kawką, ciężka noc dzisiaj. Poszłam spać po 1, bo kochane kłopoty (parę odcinków) oglądaliśmy i tak nas wciągnęło, że skończyliśmy, jak już zasypialiśmy na siedząco. O 3 Ula zrobiła mi pierwszą pobudkę i do 4 marudziła, bo jej cycuś ciągle wypadał i nie mogła się najeść, o 6 była druga pobudka, a od 8 już nie śpimy na dobre.
Mariola, dziewczynki razem fajnie wyglądają
Renia, ja się postaram częściej zaglądać, od lipca będziemy mieć w domu internet stacjonarny (wczoraj podpisałam umowę), na razie jest przez komórkę, ale daje radę
Nie martw się więc, nie zostaniesz tu sama
Madziarka, my już się pogodziliśmy, Jarek mnie przeprosił i zaprosił na lody, cieszę się, bo nie lubię takiej ciszy. A Wy już się pogodziliście?
Co do spania, Ula śpi kilka razy po pół godzinki. Czasem gdy ma "przylepny" dzień i chce się przytulać, to na kolanach u mnie potrafi przespać nawet 1,5godziny. Za to nocka jest piękna, zasypia około 20-21 i śpi do 3-4
Z Patryka jest fajny chłopak, świetnie wygląda w tej czapie i okularach, a Martynka jak zwykle czarująca
.
iwona, szybkiej i sprawnej przeprowadzki
Tagar ja miałam z Ulą podobnie, płakała u wszystkich i na widok wszystkich, nawet tatusia, Jarka to bardzo dołowało, bo jak tylko mnie widziała, to uśmiech od razu pojawiał się na jej buzi. Na szczęście już jej to przechodzi.
Goonia, to nieźle, dobrze, że się dowiedziałaś na czas, przynajmniej możesz coś zaradzić...
U nas pogoda taka sobie,. słonka nie ma, są chmury, ale nie pada... jeszcze. Planujemy wypad do Polanicy, ale czy nam się uda, to zobaczymy............
Miłego dzionka....
Zajrzę później