hahhaha, wiesz, w ciagu 5 lat po raz pierwszy chyba kupil cos z mysla w zasadzie tylko o mnie (no moze nie tylko ) ale.. po prostu pierwszy raz chyba zauwazyl ze ja lubie cos innego, on zawsze jogurty kupowal owocowe, a nie te do ktorych dodaje sie owoce, a ktore ja lubie. ja rzadko je kupuje, bo nie wszedzie tutaj sa. no i dlatego w szoku bylam... moj mezu jest z tych, co nie zwracaja uwagi na zycie partnera... pracuje od poltora roku i do tej pory nie zna.. mojego grafiku!!! jest baaaardzo trudny: mamy pacjentow w pon i czw wieczorem i pt rano, a on tego NIE PAMIETA bo "myslisz ze ja moge o wszystkim pamietac???" z drugiej strony ma 4 grupy studentow ktorzy zmieniaja sie co 2 tyg, opowiada mi o nich i.. wymaga, zebym pamietala wg imion bo przeciez to nie jest trudne, nie? typowy facet.osita, fajnie, że mężu dba o Ciebie..
#ania#, no i jeszcze raz gratuluje zdanych egzaminow
a moje polamane, z plamkami, slabe jak diabli... nie pamietam kiedy mialam az tak brzydkie paznokcie, nigdy nie bylo z nimi problemu a wyniki w normie...paznokcie mam piekne jak chyba tylko za czasów nastolatki.