Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2008, 09:19

wisienko Trzymam kciuki, żeby wszystko sie udało, a podróż przebiegła bezproblemowo. Na początku będzie Ci pewnie trudno tak się przestawić na Polske ale w szybko się zaaklimatyzujesz.Czekamy na wieści już z Polski. :-D

Aga
No i co u tego kardiologa? Mam nadzieje, ze wszystko dobrze!!!

A ja wczoraj się mega wkurzyłam. Z testu z interny dostałam 3- ufff, ale z anestezjologii mnie nie było na liście i nie wie teraz czy nie zgubili mojej pracy :ico_zly: bo ci co nie zdali byli tez na liście, a oczywiście sekretariat był już zamknięty więc dopiero w poniedziałek moge iść się dowiadywać, zamiast się uczyć do nastepnych egzaminów.
poszłam też do tego prof u którego mam ustny z interny wypytac dyskretnie z czego będzie nas pytał to dowiedziałam się,że z wszystkiego- tez mi nowina i że jako jedyna grupa z 14 mamy praktyczny, wrrr :ico_zly: a ja tak nie lubie badać starych chłopów, wiem wiem zle podejście, ale jako że na oku mam albo gineksy albo pediatrie to nie mam wyrzutów sumeinia, że mnie akurat smierdzacy panowie po 50 nie interesują, jeszcze jak chyrlają gruźlicą :ico_placzek:

Zaraz jedziemy na wieś, tesciowa ma się Tosią zająć, zebym się może coś pouczyła.....miłego weekendu

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 cze 2008, 09:49

Czesc Dziewczyny!!!
Ochłonełam po wczorajszym zaginionym poscie :-D !!!

Wisienko trzymam mocno kciuki za podroz!!!Cezkamy tu na Ciebie!!!Jak tylko solecisz i bedziesz miala chwilke to daj znac co slychac!!!

Pruedence gratuluje zdanego egz z interny i mam nadzieje ze z anestezjologii bedzie ok i okaze sie ze przez pomylke nie wpisali Cie na liste i dostalas 5 :-D !!!

Aga jak kardiolog???czekamy tu na wiesci!!!!Świetnie ze Julka tak dobrze sobie radzi z chlopakami :-D Mocna babka!!!

Kasia 1983 wielkie :ico_brawa_01: dla Łukaszka że tak slicznie chodzi!!!Wklej zdjęcia brzuszka bo jestem bardzo ciekawa!!!Mialas juz usg??

Anita rowniez wielkie :ico_brawa_01: dla Kacperka że tak cudnie radzi sobie ze staniem!!!

Karolina super że Amelcia tak fajnie ćwiczy wstawanie!!!Jak samochód??

Yvone bardzo mi przykro że nie dostałas złobka... :ico_placzek: Mocno wierze w to że wszytskie Twoje kłopoty uda sie rozwiązać!!!

Kasia3 fajnie miec takiego wujka!!!Czesto bywacie u niego?? :ico_oczko:

Moja ratolośl właśnie obudziła się zaraz oddam ja Tatusiowi i wracam :ico_oczko:
Misja powiodła się :ico_brawa_01:

Co u nas?
Mielismy 3 rocznice slubu!Niestety spedzilismy ją oddzielnie ja tu a Adaś w krakowie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: dzis chcemy choc troszke to sobie wynagrodzic i nel zostaje z Babcia :ico_oczko:
Nel juz zaczyna sama stac.zapomina sie na minute i stoi sama :-) Poza tym jest tak rozbrajajaco smieszna ze czasem umieram ze smiechu!!!

Pamietacie jak jakis czas temu marudzilam ze Nel mnie terroryzuje i ze nie moge z nia wytrzymac?trwalo to jeszcze troche i udalo sie opanowac sytuacje.mysle ze kluczowa role odegrala tu konsekwencja.Jak postanowiłam że ma sama usnąć to tak było, nawet gdy w konsekwencji darla sie godzine.Ciezko bylo ale teraz juz nawet nie pamietam tych łez wylanych w poduszke w nocy z powodu wyrzutów sumienia że męczę córkę!!!Widze że Nel jest teraz szczesliwsza i nie ma juz tylu rozsterek w tej małej newinnej główce :-D
Uciekam na zakupy!!odezwe sie pozniej!!!

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

21 cze 2008, 23:13

Yvone milego odpoczynku:)
Preudence powodzenia z tym egzaminem lepiej miec juz za soba ...
Aga mam nadzieje ze wszystko ok.
Zgadzam sie Kasia dawaj zdjecia z brzuszkiem:)
Wisienko odezwij sie jak juz ochloniecie najgorzej ze Rys dojedzie do was razem by bylo razniej:)
Ja sie musze pochwalic Kacper wczoraj zrobil do mnie 4 kroczki od fotela a potem powturzyl ten manewr u moich rodzicow... ale cwaniak co? zaskoczyl mnie :ico_brawa_01:
a tam poza tym jest okropnie nieznosny z tym spaniem i histeriami tez staram sie byc twarda :ico_oczko: a jak z waszym nieprzeklinamiem przy dzieciach? u mnie katastrofa ... a on juz wszystko zaczyna kumac... szkoda ze nie wolno ma skutek calkowicie odwrotny...

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 cze 2008, 11:26

Anita no to ogromne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Kacperka za taki postęp!!!Kurcze ale się sprężyli chłopaki :-D .Ciekawe kiedy Nelcia pójdzie???Fakt faktem że między Nelcią a Kacperkiem jest prawie miesiąć różnicy i to tez ma duże znaczenie.Noi oczywiście tzreba wziąć pod uwagę że Kacperek to duży chłopczyk :ico_brawa_01: Wiesz mi sie zdarza przeklinać a mojemu mężowi jeszcze częściej ale staramy się pilnować się ale w zyciu jak to w życiu nie zawsze nad wszytstkim masz kontrolę :ico_wstydzioch:

A my wczoraj byliśmy na randce :ico_brawa_01: !!!Było super!!!Wróciliśmy po 2 w nocy a Nelcia była bardzo grzeczna i spała Babci słodko!!!Bardzo udany wieczór!!!Wypiłam 1 piwo i mam dziś kaca :ico_olaboga: Coś muszę z tym zrobić bo tak nie może być :-D :ico_wstydzioch:
Dzis może wybierzemy się nad wodę...Tak ciepło jest...
Jak tam samopoczucia drogie koleżanki???

[ Dodano: 2008-06-22, 22:29 ]
ale pusto tu dziś :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2008, 09:17

wisienko mam nadzieję ze się szybko do nas odezwiesz

na weselu było nawet fajnie i faktycznie nie siedzialąm calyy czas na telefonie :ico_haha_01: dało się wyluzować a jak mama powiedziałą że mały juz śpi to wogóle zero stresu gorzej tylko z odespaniem tej nocy :ico_oczko:

muszę też wam powiedzieć że bylam w piatek u gina z małą fasolka wszystko ok n i lekarz narazie się powstrzymuje od ocenienia plci ale stawia na chlopaka :ico_noniewiem: a tak chcialam dziewczynkę :-)
a zdjęć brzuszka jeszcze nie robilam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karolina-ch
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

23 cze 2008, 12:05

wisienko trzymam kciuki za Ciebie i czekam rowniez na relacje jak tam w Polsce, coz moze nam tez przyjdzie wrocic :ico_oczko:

kasia dobrze ze z dzidziusiem wszystko dobrze, i rowniez czekam na fotki :ico_oczko:

anitko brawo za kroczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

i dla nelly za zachowanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

czytam was caly czas ale nie mam kiedy odpisywac a na dodatek nie przychodzilo mi na poczte o waszych postach, ogolnie u nas w miare, mam jakis dziwny kryzys jesli chodzi o auto w zeszlym tygodniu normalnie sie zmuszalam dopiero teraz sie przyznalam mezowi ze mialam kryzys ale nasze auto juz troche lepiej mi sie prowadzi a z panem instruktorem tez bylo ok, poza tym pocieszyl mnie ze naprawede mi idzie dobrze, wiec juz nie dramatyzuje tylko sie biore bo teorie chcialabym zdac przed sierpniem bo w sierpniu jedziemy na wakacje do polski wiec lepiej byloby zdac wczesniej, poza tym maz wspominal cos ze moze mi kupi jakis male autko wiec motywacja wzrosla :-D :-D :-D :-D

amelcia nasza wariuje, podciaga sie czego sie da, najbardziej to o nogi, rece i kazda czesc ciala jaka zlapie u mamy lub u taty, poki co sama sobie przyklekuje gdzie sie da i takie robi pozy ze szkoda gadac ale pod boczki to przechodzi cale pokoje i spowrotem ale nie mam tak czesto sily zeby ja tak prowadzac, poza tym zeby gorne juz prawie wodac, mam wrazenie ze po jednej stronie to dziaslo jej eksploduje ale jeszcze nic nie wyszlo :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-06-23, 12:11 ]
no a z tym chodzeniem to amelka tez jest troszke mlodsza od wiekszosci wiec mysle ze ma jeszcze czas,niedlugo bedziemy obchodzic roczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ten czas tak leci, w przyszlym tygodniu 26 Amelka skonczy 10 miesiecy a moj mezus ma 25 urodzinki, planujemy sobie isc do kina na Kroniki Narni, ktos tu pisal ze fajne, wiec kolezanka juz sie zgodzila posiedziec z mala a my sobie zrobimy wypad we dwoje moze potem pojdziemy cos zjesc :-D :-D :-D moj mezus sciagnal ten film z neta :ico_nienie: :ico_nienie: (tylko ciiiii) ale kopia brzydka i jednak w kinie powinno byc fajniej, zobaczymy :ico_oczko: :ico_oczko:
lece, musze sie troche pouczyc, milego dzionka :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 cze 2008, 00:15

karolina ja pisałam o Narni i rzeczywiście zdecydowanie lepiej oglądnąc ją w kinie, wudoki piekne i muzyka boska.

kasia
cieszę sie, że z dzidzią wszystko ok, może jeszcze okaże się dziewczynką :)

A ja padam na pysk :ico_spanko: od tej nauki, jutro mam ortopedie, w oczach mi się dwoi i troi od tych wszystkich wad :ico_olaboga: no i cały czas poczytuje interne na czwartek. Dzis spedziłam 3h wyjasniając brak mojej osoby na liście, szkoda gadac, się udenerwowałam z tą babą, spóxniła się 2h na swój dyżur który sama wyznaczyła. Ale koniec końców okazalo się, że mam 4 więc kolejna rzecz do przodu....

Idę spać, ale u nas duszno, umieram normalnie....

A i się pochwale, że dziś mój M i Tosia byli w kronice krakowskiej w materiale o dniu ojca :-D telewizja ich dołapała na spacerze na bulwarach wislanych... Tosia kupiła tacie muzyke z 39.5 :-D ja jej troche pomogłam ale tatus się cieszył

dobra uciekam...

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 cze 2008, 08:37

my się nie wysililismy na dzień ojca :ico_wstydzioch: tata był w domu caly dzień wiec Łukaszek nic nie zaplanował dal buziaka a potem kazalismy tacie wybrać sobie w sklepie czekoladki jakie lubi :-D

współczuję nauki

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 cze 2008, 10:02

Ale miałam dziś smieszny sen, szkoda gadać....

Tosia lepiej ostatnio śpi, wstałysmy dopiero o 9 z mała przerwą o 6 na karmienie i przebranie, ale przestała mi się budzić w nocy na karmienie...obym nie zapeszyła...

Wracam do nauki...

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

24 cze 2008, 10:05

Witajcie:)
ale dalam du... zapomnialam o dniu taty... katastrofa co? do tego wszystkiego bylam wczoraj okropna i sie czepialam... w wekend nadrabialismy troche braki towarzyskie wiec wczoraj od rana prubowalam doprowadzic mieszkanie do porządku i przez to zapomnialam:(
moze przygram glupa i dzisiaj bedziemy obchodzic...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”