to prawda, u mnie na szczescie da sie zmieniac w jedna i druga sronejak niunia siedzi przodem do kierunku jazdy, to jest strasznie ciężko prowadzic.
no ponoc jesli dziecko jest karmione piersia to po 4 miesiacu trzeba ponac posilek z glutenem, a jesli jest karmione butla, to po 5 miesiacu skonczonymtylko nie wiem, czy dac z glutenem czy bez.
a ten specjalistyczny nie da rady na recepte? moja kolezanka kuuje Bebilon dal alergików i na recpte ma za 11 zł a bez recepty jakos 25 zeta, to spora roznicaNie ukrywam, ze chodzi mi tez o cenę (zwykły kosztuje 11zł, a ten specjalistyczny czasem 30zł), bo za 2 m-ce mała będzie pic więcej mleka modyfikowanego.
Jestem taka przestraszona, że jak tylko się skończy to biegnę w podskokach do gina
powiedzcie jakie mleko dajecie swoim maluchom??
zastanawiam sie jakie kupic i ktore mu podac jak mnie dluzej w domu nie bedzie
własniePowoli che go przezwyczaic do butli i do mleka z puszki bo czasami pasuje gdzieś wyjść albo pojechac a tu nie ma jak.
ja czytalam ze w piatym miesiacu ten gluten...A co następnego do jedzonka chcesz dac Marcelkowi? Ja zastanawiam się nad marchewką albo kaszką , tylko nie wiem, czy dac z glutenem czy bez.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości