lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

24 cze 2008, 07:25

Juli fajnie z ta szkola,mam nadzieje,ze jak juz skonczysz ta szkole,to jatez sie zalapie na make up itp :ico_oczko:

dziewczyny nie moge uwierzyc,ze dzieciaki tak nam rosna ....a Wiki wcale mnie nie zaskoczyla hi hi bylam pewna,ze juz dawno biega na tych swoich pulchniutkich nozkach :-D Frydza kiedy ona zaczela ?

a co u BeWu i Kalinki,bo jakos ich nie widze
uciekam do pracy
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 cze 2008, 08:52

Witam z :ico_kawa: mialam isc na szczepienie i nonono niema lekarza pojde w czwartek :ico_oczko:

KAMILKO Tomus odlotowy przystojniak na basenie wszystkie laski jego :ico_oczko: a chrzestny mmmmmmmmmm mniam ,krzeselko superowe Wiki zawsze sie bawi na nim u Arusia :ico_oczko: i rowerek ekstra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

JULI oby te krzyki przeszly :ico_sorki: :ico_sorki:

MADZIORKA napewno suknia ekstra ty wszystkie ciuchy masz odlotowe,dawaj fote :-D

LUCY WIKI zaczela chodzic 2 czerwca,zawsze robila po pare kroczkow i cap na pupe,a wtedy sie puscila i se idzie przyszla z pokoju do kuchni i juz smiga :-D

[ Dodano: 2008-06-24, 08:52 ]
WLASNIE GDZIE BEWU,ANIA,ASIULKA???????

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

24 cze 2008, 09:08

DLAObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Wikunia śliczna panna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dziękuję wszystkim za radę co do aparatu ja chyba zdecydowałam się na nikona.Macie rację zdięcia nie są najważniejsze ale nic na to nie poradzę że mi strasznie żal.
Alexandrowicz , no ślicznie ci w bląd no a sloenizant no no no taki mężczyzna :-)
Kamilko zdięcie Tomka pod wodą prześlicze superowe
Madziorka super że spotkanko się udało miałaś co sprzątac po takim nalocie małych szerszeni :ico_oczko:
Alexandrowicz fryzurka odjazdowa no a solenizant jaki wystrzałowy

A moja coś katarek ma fridujemy no i pumeksem smarujemy dziś jej echinacee podałam zobaczymy mam nadzieję że nic z tego poważnego się nie rozwinie ,bo zaliczkę wpłaciłam na wczasy , w poniedziałek wyjazd , na cały tydzień. Pogoda za oknem burzowa ja w domu masa prania i zamiast się tym zając to z wami gadam hi hi
mężulkowi karteczkę zostawię żeby poodkurzał bo mi jakoś weny brak.

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

24 cze 2008, 09:40

Juli :ico_szoking: Jak to zmieniasz szkołę :ico_szoking: ???????
Przecież niedawno pisałaś, ze jąkochasz, uwielbiasz, że to twoje przeznaczenie...
Kasy ci szkoda straconej, a lat i wiedzy i twoich planów z nią związanych????
Nie rozumiem.
Szkoła wizażu oczywiście super sprawa, bo sama sie tym interesuję i tez mam ciągotki.
No, ale dlaczego tak z dnia na dzień zmieniłaś poglady??

Zreszta ja widzę, ze Ty tak często masz. POdniecasz sie jakimś planem na przyszłość a za jakiś czas piszesz, ze nieaktualny. Tak było z mieszkaniem, którego zdjęcie nam wklejałas, z wyjadem do Irlandii a teraz szkoła...
Nie nadążam za Tobą.

Madziorka zaprezentuj sie w sukni to ocenimy i nie będzie wątpliwości.

Matko, musze się pakowac bleeee... Jakos brak weny. No ale to jak zwykle. Nigdy nie wiem co zabrać. No widzisz Madziorka, szkoda, ze nie przyjechałaś do mnie to byś raz dwa mnie spakowała ehhehehehehehe....

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 cze 2008, 12:07

My po spacerku :ico_oczko: zaczal padac deszcz i szybciorem do domku,a teraz swieci slonce,jak Wikunia wstanie to znowu pojdziemy na spacerek :-D
kupilam na jutro dziewczyna po upomineczku mam nadzieje beda zdowolone
,na szczepienie idziemy we czwartek :ico_oczko:

EDYTKO dziekujemy :ico_sorki: i duzo zdrowka dla Wikulki :ico_sorki:

KAMILKO ja tez zawsze mam problem z pakowaniem !!!niewiem co zabrac :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-06-24, 12:09 ]
auto mamy dalej u mechanika :ico_olaboga: a mamy jechac na wies na tydzien bo mezulek ma urlop,oby do tego czasu zrobili bo inaczej klapa na maksa!!!!

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

24 cze 2008, 20:02

HEj

Kamilko chrzestny ciacho jak sie patrzy :): a stanu wolnego ??
Rowerek super zdjecia fajowe a pod woda rewelacja :):

Juli kurcze faktycznie zmiana na sto procent a kasy nie szkoda :(: zycze powodzenia
Koszulka Krzysia bombowa my w sumie nic specjalnego nie przygotowalismy :):

Edytko duzo zdrowia dla Wiki :):

Madziu no no jak wszystkie to wszystkie pokazuj sie w sukni :-D

My dzisiaj dzionek dosyc intensywnie od 10 rano zakupy spacer plac zabaw poczta sklepy i z kuzyneczka sie bawil Marcinek teraz wykapany i padł ...spi i spokopj do rana :-D mezulek ma popoludniowki ale dzwonil ze juz wraca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 cze 2008, 21:31

magda26, widze zew fotka w podpisie nowa :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

JA jutro z rana jade na spotkanko z kasia i Ewka z TT,strasznie sie ciesze :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
-indigo-

24 cze 2008, 22:47

Kamilko chrzestny ciacho jak sie patrzy a stanu wolnego ??
No niestety kochana zajęty. Co więcej ma żonę jeszcze piękniejszą niż on sam. Ich dzieci to będą normalnie jakieś aniołki.

U mamci jak zwykle super. Dziadkowie zachwyceni Tomkiem, jego minami i nowymi umiejętnościami. Im starszy tym fajniejszy sie okazuje. Już śpi, ale miał problem z zaśnięciem i musiał sie do mamusi poprzytulać. Mój kochany skarbeczek.

Pustki tu dzis to zmykam.

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

24 cze 2008, 23:00

Witajcie dziewczyny,

poczytałam Was, pooglądałam :ico_brawa_01: wszystkie foty super :ico_brawa_01: dzieciaczki sliczne i jakie duże....

a u nas...

u mnie - hm, czuje sie baardzo zmęczona, fizycznie, od wczoraj, wczoraj poszłam spac o 10....chyba przez te chorobę, niby juz ok, ale jednak...
u Alka - katar niby go nie ma a jest, jak wydmuchuje mu to jest gesty, biały, beeee, zawsze mu leciało na maksa a teraz jest inaczej.....juz sie zastanawiałm czy to nie jest alergiczny, ale raczej nie....bo wszystko sie zaczeło od bólu gardła, tak samo jak i u mnie.....

o co chciałam sie Was zapytać - o to jak reagujecie na "humorki" waszych dzieci????Alek ostatnio cały czas wariuje, cały czas chce czegos nowego, czegos co nie dla niego, normalnie szuka rzeczy którymi nie powinien sie bawic i krzyczy, jak nie dostanie to krzyczy bardziej, bardziuej, płacze, szlocha, rzuca sie na podłogę......przecież nie moge go tak zostawić....jak wy rozwiązujecie te sprawy????ja staram sie delikatnie, łagodnie, nie krzyczę, tylko na spokojnie, ale on nie chce słuchać tylko dalej swoje....dopiero jak przytule, pokaze cos innego co go zainteresuje akurat, uspokaja się....i jeszcze jedno - odkąd Alek zaczał łądniej chodzić, zaczeły sie tez super spacery i wypady do sklepu....Alek nie chce w wózku, chce chodzic...też tak macie?????

Edyta - i jak Wiki????aaa i dziękuję za komplement co do kolorku :-)

Frydza - mam nadzieje ze autko szybko sie naprawi i ze wypad za miasto dojdzie do skutku!!!ale masz fajnie ze mozesz sie spotkać z dziewczynami z tt!!!!!ja nie znam nigo z tt z poznania :ico_placzek:

Indigo - ale extra Tomek nurkuje :ico_brawa_01: naprawde wielkie dla niego brawa :ico_brawa_01: co do pakowania - ja tez mam zawsze problem z tym...i z wypakowywaniem również :ico_haha_01:

Madziorka - najważniejsze ze Tobie spodobała sie sukienka, jak sie dobrze w niej bedziesz czuła to i wszystkim sie bedzie podobać...jak ze wszystkim....a co do tych schiz...hm wszystkie tego typu problemy biora sie wg mnie stąd ze ludzie tworza sobie w głowie szuflady...no ale ale taka własnie jest nasza ludzka natura :-D

dobrze zmykam juz, jutro odwiedza nas moja siostra, taka niespodzianka, super :-) a w czwartek jedziemy najprawdobodobniej do moich rodziców :-) no i dlatego kłade sie juz spac, musze naładować akumulatory :ico_haha_01:

buziaki dla Was, do następnego razu papa

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 cze 2008, 23:04

czesc
w sukience sie nie pokaze bo nie bylo czasu na fotki
a teraz juz gotowa do pakowania
bo walizy wciaz nieotwarte hehe
zaraz sie za to bierzemy
adam rozmawia z wujkiem na skypie
wiec jak tylko skonczy to bierze sie za prasowanie a ja za ukladanie i mam nadzieje ze sie uwiniemy do polnocy hihi
ma żonę jeszcze piękniejszą niż on sam. Ich dzieci to będą normalnie jakieś aniołki.
:-D :-D

frydza a ty gdzie sie wybierasz? daleko/ z wiki? to bedzie babskie spotkanie hihi

wiecie co.. chcialam zanotowac w leosia ksiazeczce daty kolejnych zabkow
pamietam pierwsze dwa
i trzy osttanie
a gdzies mi umknal jeszcze jeden
bo w sumie jest ich 6
i teraz przegladam nasz watek.. bo pewnie wam sie chwalilam
i musze znalezc date wrrr

jak dobrze ze choc to mam
wiecie musze sobie pokopiowac swoje watki. i bede miala iedys podstawy do jakies pamietnika. hhi
bo z moja pamiecia juz krucho..

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”