Aga78
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

24 cze 2008, 15:33

Cześć :-D

Dzięki za pamięć o nas dziewczyny :ico_sorki: , w piątek byliśmy u kardiologa- o dziwo było na godziny, bez tłumu :ico_szoking: ale najważniejsze, że zrobili Juleczce ekg i usg i był świetny lekarz i badał ją i obserwował jak się zachowuje i powiedział, że szmer jest ale niewinny :ico_brawa_01: :-D zatem ewentualnie za rok do kontroli :-D
za nami kolejny weekend zjazdowy- ufff męczące to troszkę ale już koniec semestru tuż tuż :ico_brawa_01:
w ten weekend też mam zajęcia i zaliczenia zatem jadę z dzieciaczkami i zostajemy na tygodniowe wczasy :509:
ale jakby nie patrzeć zmęczyło mnie to - cały czas tylko przepakowuje walizki , piorę i prasuję

u nas dzień taty był taki jak dzień mamy- a co :ico_oczko: chociaż wcale nie zapomniałam, to się nie postarałam

Julia się puszcza i sama robi parę kroczków, po czym bęc... jest strasznie szybka, trzymana za rączkę normalnie biegnie :ico_szoking:

wisienka
dotarłaś bezpiecznie???? odezwij się....

Ania zapomniałam Ci napisać, że my poczekamy aż z Tosią wrócicie znad morza, bo wkońcu obiecałaś, że pokażesz nam Kraków :ico_oczko: :-D , obiecałaś.... :-D

[ Dodano: 2008-06-24, 15:36 ]
:ico_prezent: martuunia na rocznicę ślubu, my też dzisiaj obchodzimy swoją już 8 rocznicę ślubu....

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 cze 2008, 18:49

Aga Cieszę się ogromnie, że z Julią wszystko ok :-D
Ja do krakowa wracam 10 sierpnia, ale od razu mówie, że w ostatni weekend mam wesele przyjaciółki, a w poprzedzający robię na mieszkaniu własnie wieczór panieński, a we wrzesniu wracają studenty, więc zastanów sie jak ci pasuje, ja wam chętnie pokaże kraków :-D w sumie zwiedzam go tylko wtedy jak ktos przyjeżdża bo tak to jakoś nie ma kiedy....

A ja własnie wróciłam z egzaminu z ortopedii :ico_olaboga: mało się powtórzyło ale licze,że sie uda, bo poprawke żeby zdać to trzeba na ustny do zakopca jechać :ico_szoking:
Ide wykąpać Tosie a potem znów do ksiazek bo we czwartek znów egzamin..... :ico_noniewiem: padam już ale cóż :-D

[ Dodano: 2008-06-24, 18:52 ]
Aaa i nie pisałam wam ,że jakiś tydzień temu Tosia znow zaczela mówic, teraz to juz jej się buzia nie zamyka :-D ale o staniu dalej nie ma mowy....
Za to dziś byłam w mega szoku :ico_szoking: jak ładnie zjadła obiadek, normalnie sama otwierała buziolka a u nas to żadkość tak bez kapryszenia, a w weekend jadła taki normalny tylko wymieszany z rosołkiem tez cala zadowolona, więc może będzie teraz lepiej.
Za to na lody to ją nie trzeba namawiać, nawet tak śmiesznie liże języczkiem sama, heheh

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2008, 00:39

Czesc kochane!!!
Dotarlismy juz cali i zdrowi. Na razie sie klimatyzujemy. maly jakos szybciej, juz ladnie spi w nocy, za to ja jeszcze nie moge sie przestawic i potem padam w dzien na pyszczek. :ico_noniewiem: jutro idziemy go zarejestrowac i troche mamy rzeczy papierkowych do robienia, wiec malo czasu, ale ogolnie jest fajnie..
odezwiemy sie pozniej
Buziole!!!

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2008, 08:47

pruedence ty karmisz jeszcze piersią? jak często?

79anita no z dniem taty to porazka na całej lini :ico_noniewiem:

wisienko zaglaaj do nas

Łukaszek mało mówi za to juz chodzi jak szalony

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 cze 2008, 12:56

Czesc Dziewczyny!!!
Przepraszam ze tak mało odwiedzam Was ale mam problem z netem do7 lipca :ico_zly: i poprostu go nie mam :ico_wstydzioch: wiec korzyastam z uprzejmosci kolezanki :ico_oczko:

Wisienko ciesze sie ze szczesliwie dotarliscie!!!

Kasia super ze z fasolka wszystko ok a moze nastepnym razem bedzie dziewczynaka
i :ico_brawa_01: dla Lukaszka ze slicznie biega!!!

Anita Tatus na bank wybaczy a za rok to na pewno bedziesz pamietac!!!

Pruedence :ico_brawa_01: dla Tosi ze tak slicznie je noi powodzenia na egzaminie!!!

Aga bardzo sie ciesze ze serduszko Julci w pozadku!!!

Jakbym zapomniala skomentowac czegos to przepraszam ale jedba reka pisze a druga trzymam Nel zeby nie demolowala kompa :ico_szoking:

U Nas dobrze!Nel jest bardzo grzeczna (oprocz sytuacji z kompem :ico_oczko: )!
Na Dziern Taty Nel zrobila laurke :-D
Musze uciekac!!Bede niordlugo!!!

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2008, 17:49

wisienko Wisienko cieszę się, że dotarliscie cało i zdrowo. To gdzie wkońcu wylądowałaś(chodzi mi o miasto?)
Papirkowa robota mnie przeraża :ico_olaboga: ja musze się zebrać w sobie i wyrobić Tosi paszport jak chcemy gdzies pojechac na wakacje.

kasia Ja nie karmie piersią już od dawna a miałam na mysli kramienie butelką :-D ale odpukać dziś tez Tosia jeśc nie chcialoa w nocy, dopiero o 6. No i znów zjadła ładnie obiadek, normalnie co za ulga, jak ja zazdroszcze mama których dzieci tak jedza cały czas, wtedy to nie ma się czym stresować. teraz Tosia to wszystko spróbuje z chęcią,żeby jej się nie dowidziało.

Martuunia Tosia tak jak Nel uwielbia demolować komputer i cięzko jest siedzieć z nią na kolanach :-D

A mnie mózgowie już paruje, powtarzam wszystko co się da i to an szybko bo jutro o 8 ostatni egzamin. Ten wczorajszy o dziwo zdałam na 4.5 :ico_szoking: ale obniżyli mega próg bo tak źle poszedł na roku. smieje się bo z ortopedii mam 43 pkt/60 i 4.5 a z anestezjologii 55/60 i czwóre ale ważne że do przodu. Jeszcze tylko jeden i waaaaakaaaacjeee :-D

[ Dodano: 2008-06-25, 17:51 ]
A Antoninka pojechała teraz z tata do selgrosa na zakupy, twardo ma w planie wozić ja na tym siedzonku dla dzieci w wózku zakupowym, zobaczymy jak im pójdzie.....

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

25 cze 2008, 18:05

Pruedence, gdzie mieszkasz w Krakowie? Rozpaczliwie potrzbuje towarzystwa młodej mamy :-D

[ Dodano: 2008-06-25, 18:06 ]
uoo i tez studiujesz :-)

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2008, 20:36

Ja mieszkam na ul. Przewóz, to jest niedaleko tandety.... chętnie ci potowarzysze :-D najchętniej na kawie w jakimś ogródku... po jutrzejszym egzaminie jestem do dyspozycji!

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

25 cze 2008, 22:52

witajcie :) a ja znowu jakis kryzys zalapalam ... Kacper daje popalic dzisiaj poszedl spac po 22 jestem wykonczona ze nawet wieczorkiem nie mam czasu dla siebie...
nic mi sie nie chce... ide spac moze jutro mi sie poprawi....

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

26 cze 2008, 10:12

Pruedence, to nawet nie tak tragicznie daleko. Ja mieszkam na Rżące. Jakie miejsce proponujesz, ja generalnie jestem przywiązana do dziecka bo M. ciągle pracuje.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”