Witajcie!
Mój dzisiaj znowu jedna pobudka i później druga o 7 rano i teraz śpi. Zapewne mam jescze jakieś półtora godzinki
asia nie masz czego żałować! Sam pomysł na wyjście do kina z maluchem jest super-to fakt. Ale w ramach tego MultiBabyKino dają tak beznadziejne filmy, że aż szkoda normalnie tych 10 zł. Ja nie wiem czy oni myślą, że świeżo upieczone mamy to juz zupełnie gustu nie mają i takie mizeroty tylko oglądają? Ja rozumiem, że czasem można i cos słabego obejrzeć, ale nie non stop. Odkąd urodziła się Ewa to co tydzień się na to wybierałam, ale zawsze jak sprawdzałam filmy, to same komedie romantyczne dawali (bleeee...) albo jakieś animowane superprodukcje albo inne gówna. Wszystkie te filmy na większości możliwych portalach kulturalnych i w podobnych gazetach uzyskiwały aż 1 gwiazdkę A jesli chodzi o "Sex w wielkim mieście", to ostatnio przeczytałam taką opinię: "jeśli tak ma wyglądać sex w wielkim mieście, to lepiej przeprowadzić się na wieś" - czego Wam wszystkim życzę Miłego dnia!Mamamonia ja też chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurcze dlaczego u nas tak nie ma, nawet porządnego kina nie ma a tu takie atrakcje
Co tydzień wyświetlają jedną z nowości ostatnich tygodni. Za tydz np będzie Wanted, poprzednio był Indiana Jones. To prawda że Sex w wielkim mieście do ambitnych nie należy, ale uważam że to bardzo fajna forma odprężenia się z maluchem. Co poradzić na to że takie filmy generalnie są w kinie. Poza tym niektórzy lubią komedie romantyczne...Sam pomysł na wyjście do kina z maluchem jest super-to fakt. Ale w ramach tego MultiBabyKino dają tak beznadziejne filmy, że aż szkoda normalnie tych 10 zł. Ja nie wiem czy oni myślą, że świeżo upieczone mamy to juz zupełnie gustu nie mają i takie mizeroty tylko oglądają? Ja rozumiem, że czasem można i cos słabego obejrzeć, ale nie non stop. Odkąd urodziła się Ewa to co tydzień się na to wybierałam, ale zawsze jak sprawdzałam filmy, to same komedie romantyczne dawali (bleeee...) albo jakieś animowane superprodukcje albo inne gówna. Wszystkie te filmy na większości możliwych portalach kulturalnych i w podobnych gazetach uzyskiwały aż 1 gwiazdkę A jesli chodzi o "Sex w wielkim mieście", to ostatnio przeczytałam taką opinię: "jeśli tak ma wyglądać sex w wielkim mieście, to lepiej przeprowadzić się na wieś" - czego Wam wszystkim życzę Miłego dnia!
oj ktoś został chyba urażonyPoza tym niektórzy lubią komedie romantyczne...
no nie za ciekawieKinga głodna, Ewa zmęczona, samochód-trup
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość