noo, to suprr, widzę że nie tylko ja mam kolorowe (dosłownie) snyale orgazmy dostaje w snach
to się smaruj zawczasu... może akurat nie wyjdą...a co do rozstepow to nie posiadam
a Ty niegrzecznaa ja nie poszlam do lekarza bo mi przeszlo nie wiem co to bylo mam nadzieje ze nie wroci
U mnie podobnie było w pierwszej ciąży ale tak od szóstego miesiąca jak mi porządnie brzuch było widać i dzidziuś już kopał.zaczęliśmy się przytulać, a on mi tu co chwilkę z tekstami: "nie ugniatasz brzuszka?", "wygodnie Ci?" itd... normalnie mi się przytulanek odechciało.... ja rozumiem, że dba o mnie itd... ale normalnie się skupić nie mogłam... Wasi też tak przesadzają?
ja dziś zrobię takie miejsce w sieci, z którego można ściągać różne rzeczy, więc dam Wam linka i pościągacie sobiea mnie pisze,ze nie mam żadnych wiadomości.To ja już nic nie rozumiem z tego
ja też tak mamja mam dylemat i troche panikuje ......u mnie jak leze wogole brzucha nie mam jest miekki,a jak chodze robi sie duzy i twardy to chyba jakies dziwne
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość