Cześć Dziewczyny!!!!!!
:ico_buziaczki_big:
Jestem znowu!!! Wróciłam od babci i przez kilka dni posprzątałam sobie domek ( myłam okna, prałam, prasowałam itd) a potem nadrobiłam zaległości w czytaniu i jestem!!
Oj, działo sie!!!
kajunia gratuluję kobieto!!!! To cudownie że udało się i dzidzia juz w drodze, choć jeszcze tak maleńka!!! Ciekawa jestem czy to bedzie druga dziewczynka czy chłopczyk.... A jak byś chciała no i jak czujesz???
elviska o boże!!! Jutro urodzi ise chłopiec naszej elvisi!!!!! Oby oboje czuli sie dobrze, boże miej w swojej opiece Moniczke i jej synka aby byli mocni i silni!!!! I szybko doszli do siebie po porodzie!!!!
gratuluję zmian pracy i nowych prac!!!
karolas przykro mi że tak Cię potraktowaly te wstrętne baby z kancelarii, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!! Na pewno złapiesz coś lepszego i bardziej satysfakcjonującego!!!
A z tą działką to super!!! Oby wyszło wszystko tak że bedziecie zadowoleni!!
olala widzę że odważni jesteście z mężem i dobrze!!!! Trzymam kciuki żeby wszystko się wam superowo poukładało!!! Działka, dom i to gospodarstwo!!1 A co do zarobków na śląsku to rzeczywiscie mniejsze ale też i ceny mniejsze niż w Poznaniu, hihihihi:)) Wychodzi na jedna albo nawet z przewagą na śląsk!!
Lece teraz i moze cos skrobne potem!