Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 lip 2008, 11:15

:ico_kawusia: dla wszystkich na dobry początek dnia
mikkado1 mam to samo też jestem opuchnięta i czuje się fatalnie a na dodatek
u nas nieprzespane noce, jest tak ciepło że normalnie nie idzie spac ciągle chce się pić a jak nie pić to do kibelka ktoś idzie :ico_noniewiem: a w dzień to samo jest tak ciepło że rano szybko na zakupy a potem siedze w domku bo na dworze jest nie do wytrzymania , siostra leży na słonku i już wygląda jak mulatka a ja taka jak ser i to w dodatku biały :ico_haha_01:a ja 3 razy dzienie pod prysznicem siedze i się chłodze .
adia26 piękne łóżeczko takie zgrabniutkie gratuluje udanego zakupu

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 lip 2008, 13:06

adia26, ja też chciałam kupić tuurystyczne, bo znajoma bardzo mi polecala. Ale jak zabrałam Mężulca do mothercare i pokazałam mu to łóżeczko, to stwierdził, że jego Syn nie bedzie spał w namiocie...i że kupujemy normalne łózeczko, drewniane...no to ok... :ico_noniewiem:

Wklejam obiecane zdjęcia brzuchacza i mojego Bejbika. Z góry przepraszam za jakość, nic dziś nie poprawiam bo mi sie trial na photoshopa skończył :ico_placzek:

Obrazek
Obrazek

Tak śpi mój Synek
Obrazek

Z rączką na twarzy...."nie przeszkadzać!!!"
Obrazek

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lip 2008, 13:36

zirca, super zdjatka, a na jednym maly wyglada jakby mial buteleczke w twoim brzuszku :-D

Mialam dzis to badanie pobrali mi krew trzy razy :ico_szoking: w przerwach co godzine,po pierwszym pobraniu dali mi ten napoj ,to nie byla lukozada :ico_szoking: tylko glukoza z kwaskiem cytrynowym pierwszy łyk byl ok. ale kazdy nastepn,no myslalam ze :704: . po wszystkim babka powiedziala zebym zjadla duze sniadanie, no z tym nie bylo problemu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zirca

04 lip 2008, 13:39

adia26, o rany... :ico_olaboga: może jeszcze mnie ominie...wizyte w szpitalu mam 21 lipca i nic nie wspominali o przyjsciu na czczo...

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lip 2008, 14:52

zirca, do mnie zadzwonili na kilka dni przed wizyta planowana a mam ja 8.07.

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 lip 2008, 19:40

zirca super pięny brzuszek , a mały już całkiem duży chłopak

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 lip 2008, 09:31

:)
Witam po dlugasnej przerwie. Od czasu do czasu wpadam zeby poczytac co u Was, ale czasu brakuje zeby odpisac.

My czujemy sie rewelacyjnie, nic nie boli, nie nie puchnie, nerka minela po kilku uroseptach a tymczasem okazalo sie, ze szyjka macicy jest stanowczo za krotka i porod moze sie rozpoczac w kazdym momencie :O wiec mam miec zakladany pessar zeby przypadkiem nie chciala wychodzic na poczatku 7 miesiaca ;( a tak sie cieszylam, ze wszystko w porzadku!

Glukoze mialam dwa dni temu, fujj, wypilam duszkiem cala szklanke z cytrynka, ale nawet jej nie bylo czuc tylko prawie sam cukier ochyda! nigdy juz nie zjem czekolady ani nic slodkiego :P

Imienia dalej brak, czekamy az nas olsni :) moj chlopak wciaz upiera sie przy Ines .. i nie wiem jak mu to wyperswadowac :) nawet nie mam jak tego zdrobnic.

Mieszkanie juz zarezerwowane, kredyt jest w trakcie, wiec na poczatku sierpnia powinnismy je odebrac :DDDD

Milego dnia Wam zycze i zmykam sie pakowac dalej, a pozniej jeszcze poucze (juz 25 przedmiotow z 27 zaliczone :DDDD jeszcze tylko dwa na Politechnice, a Ekonomiczna z glowy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zirca

05 lip 2008, 13:32

yoanna, gratuluję egzaminów, mądra babeczka z Ciebie!!! :ico_brawa_01:
Ines całkiem ładne imię, lubię takie nietypowe. Ale powinniście byc do niego w takim samym stopniu przekonani, więc może na razie kombinujcie....
uważaj na siebie, nie przemęczaj się, nie dźwigaj, dużo spij. Niech Maleństwo posiedzi jeszcze w brzuszku :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lip 2008, 18:06

witam dziewczynki ja wlasnie gotuje zupke na obiadek i ogolnie odpoczywam po pracy,paskudna pogoda pada a teraz zaczelo grzmiec. Wiecie co, maly zaczyna reagowac na moj glos gdy sobie tak leze jest cichutko i spokojnie zaczynam do niego mowic,a on mnie kopie, albo gdy dotykam delikatnie brzuszka i przechodza mnie wtedy ciarki, robi to samo :ico_brawa_01: mowie wam niesamowite :064:
yoanna, gratulacje z powodu egzaminow :ico_brawa_01: , tak jak mowila zirca nie przemeczaj sie i nie stresuj choc to pewnie bedzie trudne :ico_oczko: wiem to po sobie bo sama denerwuje sie byle czym .

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 lip 2008, 22:00

:)) a co do Ines, to moze i ladne ale zdrobnienia nie moge wymyslic :P jak tylko wymysle jak moge zdrobniale na nia mowic, to sie zgodze..a co do imienia to jest problem, bo mi nie pasuje nic. Do kazdego sie doczepie i zadne nie jest idealne :) wciaz mysle, ze jak ja zobacze to mnie olsni i wtedy cos dla niej wymyslimy :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”