Hej laseczki,
Nono, Ania, slicznie wygladasz, juz na NK Ci napisalam. Super fryzurka

Czyzby jakis balejazyk tam widze?
Dominika, no ja trzymam kciuki za to aby to bylo zwykle spoznienie. A robie to dlatego bo nie zycze Ci ciazy hehe Ale wredna jestem, co?

Mi sie wydaje ze to tez przez tego wirusa. Zreszta ja powinnam dzis dostac, a tu czulam przedwczoraj ze mialam jajeczkowanie

wiec bede miala cykl ok. 2 tyg opozniony... No chyba ze juz zle rozpoznaje znaki mo0jego ciala
Kocurka, swietnie ze macie wozio jaki chcieliscie.
Eve, moja tez tak robi, ze dobrnie jakos do mnie i jeczy i jeczy az podam jej dlonie a ta bach na nozki, trzyma sie moich kolan i stoi i wyyyje zeby ja wzasc do gory. Czy My kiedys narzekalysmy na brak czasu???
A ja moje drogie bylam w sobote na piwku z kolezanka, i pilyyyysmy

Ale cudownie tak sie wyluzowac!!! Oczywiscie NEll uspilam i mialam komorke przy sobie, ale w sumie wrocilam do domku o 4.30

We wspanialym humorku

bo po gadaniu i piciu drineczkow poszlysmy na dyskoteke hahaha, nie bylam chyba z 2 lata i bawilam sie swietnie. Spotkalam kolege z podstawowki no i oczywiscie nie obylo sie bez zwierzen intymnych kolegi ze niby zawsze mnie kochal hehe

, no ale drineczki nam stawial i nawet kilka papieroskow sobie zapalilam , a co?

No szczescie na milion procent

Ale jak wrocilam to moja mama bujala na rekach NEll i juz miala po mnie dzwonic. Mialam dobre wyczucie czasu jak widac i nie wiecie nawet jak poczulam sie szczesliwa jak sie kolo niej polozylam i zobaczylam te usmiechnieta buzke i wpatrzone we mnie pelne milosci oczka, no zyc nie umierac