wiesz co nie pytalamWlasnie!!!!Zapomnialam!Martunia a wiesz jakie trzeba kupic,pytalas poloznej?

WYGLADASZ PRZESLICZNIE I w koncu brzusio jest W ogole swietna z Was para

wiesz co nie pytalamWlasnie!!!!Zapomnialam!Martunia a wiesz jakie trzeba kupic,pytalas poloznej?
WYGLADASZ PRZESLICZNIE I w koncu brzusio jest W ogole swietna z Was para
Cos o tym wiem ,my tez razem dlugo bo 15 latdzieki Miszka-znas para to bardzo burzliwa i nienormalna raczej ale juz ponad 11 latek razem-i co wazniejsze sie nie pozabijalismy i cagle uprawiamy niecenzurowany sex wiec chyba nam dobrze
,tluklam i tluklam a ona ciagle zywa
no a pewnie bedzie-ja wiem po moim samochodzie mi kiedyc za 30 F spoko starczalo na 2 tyg a taeraz ledwo na 11 dni,jak dalej tak bedzie drozalo
\o boze o to na serio koszmar-jak to sie mowi niezniszczalna su*&Juz do jednej strzelalam i tez zyla dalej.
A ja jak klne,az mnie Artur strofuje,ze zachowuje sie jak prostaczka\o boze o to na serio koszmar-jak to sie mowi niezniszczalna su*&
Boze ja sie chyba na matke nie nadaje przeklinam jak szewc-ale moze to jeszcze uraz po odwiedzinach tesciowej
juz na panie o,ktorych rozmawiamy to mam tyle okreslen...................
To dziwne ale mi leciala tak wlasnie okolo 20 tygodnia a teraz nic,ale ja mam dziwnie z tymi cyckami wiec nie jestem obiektywna...sluchajcie laseczki czy leci juz wam siara z cycusiow bo mnie juz tak i mnie to strasznie dziwi bo to nawet nie polowa ciazy cos tym moim cyckom pop%##$$..hmm a wogole to co u was taka cisza???
Dzieki Kasiulek bardzo,wiedz ja tak jak Marta napisala ,w razie czego musze wszystko miec zeby potem w nocy nie bylo problemu,ze czegos nie mam a mogloby sie przydac.Ta moja profilaktyka wynika tez troszke z tego,ze ja nie mam zadnego doswiadczenia ,a zostane z noworodkiem zupelnie sama,na pomoc mojego Artura nie licze,bo on placzace dziecko pewnie by zawiozl na pogotowie i tyleaco do mleka to angielskie takie co dostaniesz wszedzie najlepsze to Aptamil czy jakos sie to tam pisze bo to jest wersja naszego Pl bebilonu a on jest najlepszy w Polsce...to tyle wiem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość