zirafka, ja jako pierwsze podałam soczek taki od 4 miesiąca i jabłuszko ale ze słoiczka po kilku dniach marcheweczke i ziemniaczka z masełkiem.
Tez miałam w planie tylko cyc do 6 miesiąca ale po doswiadczeniu mojej siostry jej córa nic nie chciała tylko cyca bo 6-cio miesieczne dziecko juz jest cfane i nawetpic z butelki nie chciała tylko łyzeczka a jakie to jest meczące

wiec dlatego dałam Franulkowi wczesniej kilka smakołyków zeby nie miec pózniej problemów z nauczeniem go jesc z łyzeczki czy pic z butelki
[ Dodano: 2008-07-11, 20:14 ]
kupiłam dzis Franulkowi nową spacerówke taką z przekładaną rączką bo mój wózek nie miał takiej i nie widziałam synka jchał do mnie tyłem hmmmm jechał gdy śpi oczywiscie bo moje dziecko nie chce do wózka jak nie spi to go nosze i prowadze wózek bo inaczej to tak sie drze jakby go ze skóry obrywali

kolejny wydatek zobaczymy moze sie uda go nauczyc

jezdzic w wózku. A teraz musze coś zrobic z tamtym Atlanticiem dać ogłoszenie ze sprzedam ogólnie byłam z niego bardzo zadowolona z gondoli naprawde super tylko spacerówke ma doczepianą i tylko w jednym kierunku jazdy. Kolor śliczny i wogóle cena nie była mała ale moje dziecko tego nie rozumie ze w wózku jest wygodniej niz na rekach i prowadzac wózek
od jutra sie biore za nauke Franulka jazdy w wózku pójdziemy do lasu niech tam sie drze bede go wkładac i wykładac tak jak radzi Super Niania do skutku tylko czy ja wytrzymam