Uwazam nie nie ma idealnego momentu na zaplanowanie ciazy...bo zawsze cos bedzie stalo na przeszkodzie...Ja splacam z mezem kredyt mieszkaniowy i odpowiedni moment na dziecko pewnie bylby za jakies 30 lat a to jest paranoja... A wiek tu nie ma nic do rzeczy trzeba po prostu czuc "to" w sobie. Mam 25 lat i obecnie moim najwiekszym marzeniem jest chec posiadania dziecka. Pozdrawiampolepszyc nasza sytuacje finansowa, w pracy, zrobic jeszcze kursy, szkolenia ktore planujemy
Bardzo mi przykro Wierze jednak goraco ze Wam sie uda i znow bedzie pieknie. Osobiscie zdaje sobie sprawe ze z ciaza wcale moze nie byc latwo...My dopiero zaczelismy starania dalego tak bardzo wierze ze sie szybko uda ale coz... wszystko sie okaze jak przyjdzie dzien kolejnej miesiaczki jak na razie nic wiecej nie moge powiedziec... PozdrawiamW miedy czasiu udalo nam, bylismy najszcesl;iwszymi ludzmi pod sloncem, i co?? Nasz radosc trwala tylko 4 miesiace.
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość