Też to polecam !!! a tu o filmieByć może znana jest Wam trylogia "Niebieski rower". Jeśli nie, to polecam, bo czyta się z zapartym tchem, w oczekiwaniu, co będzie dalej. Ja pochłaniałam ją wprost, trudno było mi się oderwać od czytania.
mareno.[plOpis produktu:
Tylko dla dorosłych - prawdziwa historia ekskluzywnej prostytutki z Madrytu.
Valérie Tasso zaczęła żyć z prostytucji w Hiszpanii, gdy okradł ją ukochany chłopak. Tam – jako urodziwa i pełna wdzięku Francuzka – cieszyła się niezwykłym powodzeniem. Jej książka jest pełna bulwersujących scen, od seksu na cmentarzu po zabawy z butelką coca-coli. A jednak jest to także historia miłości...
--------------------------------------------------------------------------------
kolporter.plOto przeciętna murzyńska rodzina z Las Vegas. Viola Price decyduje się zacząć życie od nowa, w chwili gdy po trzydziestu latach małżeństwa jej mąż postanawia przeżyć drugą młodość. Najpierw jednak musi doprowadzić do pojednania skłóconej rodziny i zająć się problemami swoich dzieci i wnuków. Życie nie skąpiło jej trosk: alkoholizm syna, lekomania córki, molestowanie seksualne, którego ofiara padła wnuczka. Czy Violi powiedzie się ta misja i czy więzy krwi okażą się tak silne, by pokonać zadawnione urazy i doprowadzić do zgody? Wzruszająca, pełna ciepła i humoru opowieść o zwyczajnych ludziach, o sile przebaczenia i o tym, że każdy problem można rozwiązać, jeśli rodzina trzyma się razem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość