blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

13 lip 2008, 19:17

A ja, póki co to wypiłam dwa łyki piffka. Ale takie malutkie i w odstepie dwu miesięcy. Trochę się boję.
A teraz piekę francuskie rogaliki z czekoladą dla mężusia :ico_brawa_01: Ktoś ma ochotę? Ja zjem ze dwa na kolację z mleczkiem. W ogole mój układ trawienny ostatio strajkuje, jadłam obiad o 14, potem jedną kulke lodów i dwie garści czereśni. Jest po 19 a ja wciąż napchana się czuję. A rano to makaron z serem i wafelka. Może jednak za dużo zjadłam. Co myślicie? Bo nonono mi rośnie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2008, 19:32

blumek, nie martw sie mi tez rosnie :ico_brawa_01: ja tez mam dziwne zachcianki na sniadanie jem rzeczy ktore raczej je sie na kolacje :-D i nie raz zaczynam dzien od wafelka :-D lecz pocieszm sie mysla ze pozniej maly wszystko ze mnie wyssie :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

13 lip 2008, 20:36

ja dziś wszystko zwymiotowałam.... :ico_olaboga: głupia wstałam przed jedzeniem z łóżka i całą zupę mleczną diabli wzięli....a potem jogurt i pieczone ziemniaki z warzywami....generalnie jak juz raz zwymiotuję, to potem cały dzień mam z głowy.... :ico_placzek: co bym nie zjadła-zew kibelka....teraz wsuwam kanapki z sałatką coleslaw i uderzam w kime, to może uda mi sie oszukać żołądek :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-07-13, 21:06 ]
Babeczki, jak myslicie-urósł mi brzuch? bo mój P twierdzi że się bardziej kulisty zrobił :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 lip 2008, 21:30

zircawspólczuje Ci takich niedzielnych wymiotów ale nie martw sie jutro na pewno bedzie lepiej kotek :) chciałam zobaczyć jak wyglądasz z brzuszkiem ale nie umie otworzyc nie wiem czemu :(
U nas burza , leżymy juz w łóżeczku i patrzymy na błyskawice , jutro na zakupy sie wybieram musze kupić coś dal maluszka :ico_oczko: no i może dla siebie :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

13 lip 2008, 21:42

dana, witaj!!!!!

widze ze temat piwny sie nam zrobił..ja mysle ze nie ma nic zlego w tym ze troszkę sobie wypijemy..jakiegos winka czy pifka....moze wlasnie dzidzia tego potrzebuje??
ja osobiscie nie pije bo zwyczajnie nie mam ochoty....
a karmi to mozna chyba pic bo przeciez jest bezalkoholowe

wiecie..coraz czesciej widze kobiety w ciązy palące papierosy..idą sobie chodnikiem i paradują z petem :ico_szoking: ..zabiłabym normalnie!!!!

zirca, kurcze..wspolczuje ci...
a brzuszek masz sliczny malutki.....ty urodzisz i nic nie bedzie po tobie widac ze w ciązy byłas

ja niestety tyć zaczęłam tez.....

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

14 lip 2008, 10:04

zirca ty masz taka fajna figurke ze szok, a brzuszek jest coraz wiekszy i pelniejszy :ico_brawa_01: Iza ma racje bo porodzie nie bedzie sladu ciazy :-)

Dziewczyny wklejajcie zdjecia pokazujcie swoje dzidzie w brzuszkach :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lip 2008, 11:29

dzien dobry wlasnie zwleklam sie z lozeczka :-D ,zaplanowalam sobie wstac wczesniej i wziac sie za sprzatanie, ale gdy Piotrek poszedl do pracy poszlalm dalej lulku, obudzily mnie dopiero kosiarki do trawy :ico_zly: pod moim oknem, a taki piekny sen mialam.........., o nic to teraz prysznic i zabieram ie za :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_odkurzanie: :ico_prasowanko: , ale najpierw cos tam zjem :-D

Awatar użytkownika
zirca

14 lip 2008, 12:33

Dzięki za komplementy Kochane :ico_sorki: bardzo sie cieszę że tyje tylko w brzuch, bo szczerze mówiąc zważywszy stan moich kolan, dla własnego dobra nie mogę za duzo przytyć. Obydwa kolana mam "po przejściach"-kontuzja siatkarska i wypadek samochodowy-zerwanie więzadeł...i niestety odczuwam każde obciążenie....już teraz mam takie dni, że okropnie mnie te kolana bolą. Mysle że ogromny wpływ ma tez hormon relaksyna, który wytwarzany jest w trakcie ciaży aby rozluźnić stawy :ico_noniewiem:
Ja mam dzis jakis dziwny dzień....nic mi sie nie chce :ico_olaboga: muszę trochę posprzatać, a potem....pogoda zachęca tylko do spania.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lip 2008, 12:39

no prawda ja jak na razie starlam tylko kurz z komputera :-D , tez paskudna pogoda tutaj :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-07-14, 12:49 ]
no nic wracam do sprzatania, popisalam chwilke z braciszkiem na gg, teskni mi sie za rodzinka
:ico_placzek:

Awatar użytkownika
zirca

14 lip 2008, 13:11

adia26, nie smutaj....ja też tęsknie za swoimi....dzięki Bogu Brat przylatje w sierpniu, to sie troche nim nacieszę....

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”