ja miałam to samo.. identycznieja jakos zle sie czułam miałam dreszcze raz było mi zimno a za chwile oblewałam sie potem

ja daje małej codziennie alo deserek albo zupkę zależy.dziewczyny, a deserki mozna podawac codziennie (rozne, jesli nie ma nic niepokojącego0?
A jak śpi po kaszce lepiej????????? Jaką kaszkę dałaś? bo nestle są dużo slodsze od bobovity.a przez ostatnie dwa dni podaalam jej na noc kaszkę (strasznie słodka jak na moje oko)
Z tym spaniem to jest problem, kaszkę daję po kapieli, z nadzieją, ze mała zasnie (jak to było parę dni temu), niestety, zasypia ok.23 i wczesniej daję jej cycunia. I tak budzi się 2-3 razy w nocyA jak śpi po kaszce lepiej????????? Jaką kaszkę dałaś? bo nestle są dużo slodsze od bobovity.
ja dalam zuzi marchewke z gerbera po tylko taka byla w sklepie, to byl czysty przypadek, zjadla smaczne, potem dalam jej jabluszko i tez bardzo smacznie zjadla codzienne daje jej inny deserek kupilam tez taki z jabuszkiem i jagodami ale troche sie boje jej daca wy co podawałyscuie jako pierwsze?
bardzo chetnie, sama otwiera buzie.czy tez tak niechętnie wasze dzieci jadły?
tutaj znajdziesz coś na temat sinlaca. wejdź w opis produktu i w tabele wartości odżywczych. http://www.dziecko.nestle.pl/produkty_sinlac.aspSylwia.O., a co to jest sinlac? Dajesz już Julci kaszkę? Ja myślę że po skończeniu 6 miesiąca dam dopiero.
ja nie podaje i narazie nie zamierzam. Swojego Kubusia karmiłam według wczesniejszego schematu żywienia (bez glutenu do 10 m.ż.) i jakoś trudno mi sie przestawić na ten nowy schemat.A podajecie już gluten?
Ja zaczelam od jabłuszka a potem dałam marchewkę. Z Kubusiem jednak zaczynałam od kleiku ryżowego na wodzie z dodatkiem marchewki.a wy co podawałyscuie jako pierwsze? i czy tez tak niechętnie wasze dzieci jadły?
zupelnie jak MarcyśJa małemu podałam jabłuszko ale niestety nie chcial - robiłam podejscie ze 3 dni po rząd i nic z tego wiec postanowiłam podac marchewke... i tez nic z tego, pluje nia i wogóle nie chce otworzyc buzi jak widzi łyżeczkę. a wy co podawałyscuie jako pierwsze? i czy tez tak niechętnie wasze dzieci jadły?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość